Treba da vidis tek u usa posto su polovni satovi al valjda mi imamo visi standard pa zato
Treba da vidis tek u usa posto su polovni satovi al valjda mi imamo visi standard pa zato
Poslednja ispravka: jagos (24.7.2012. u 22:10)
d dan .posedujem sat seiko speed timer pise pozadi 6138-0040.dosta je star ali lepo izgleda i radi...zanima me vredi li nesto ,,?planiram da ga prodam ali ovde kod mene nema nigde seiko radnja ili da ga dam nekom da ga lepo dotera ispolira lep je i radi bez baterije..slabo se razumem
Taj Seiko bi trebalo da je braon "bullhead" (to mu je nadimak). Zavisno od stanja i originalnosti delova mozes ocekivati cenu od 100-250 EUR. Vidjao sam da se izuzetno ocuvani primerci nude za 700$ (sto ne znaci da se i prodaju po toj ceni ).
Sve u svemu - budi oprezan sa sredjivanjem sata, nemoj ga davati bilo kome da ga sredjuje. Inace - mislim da se isplati da ga sredjujes ako ce ostati tebi, a ako mislis da ga prodajes - ne verujem da je pametno da ulazes u njega ako se ne razumes previse. Toliko od mene a mozda ce jos clanova moci da prokomentarise.
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
hvala vlado na informaciji .da braon je boje..videcu iskreno voleo bih da ga sredim i nosim izgleda lepo a puno je star
sindjel5 , ja priželjkujem takvu mašinu, ali su kod nas ponude skoro nikakve. Realna vrednost po meni, kada je srpsko tržište u pitanju je izmedju min i 150€ . Za cenu od 150 bi morao biti vrhunski očuvan (naravno ispravan-servisiran) i sa svim originalnim delovima... to je moje mišljenje.
Hvala na informaciji lep je to i zanimljiv sat,a stvarno su retki ja sam samo jedan video
Koliko vrijedi ovaj sat? citizen-jw0090-53e
ocuvan je i ima sve papire osim kutije,,,garancija jos 4 godine
Bookmarks sajtovi