Da li iko išta zna o satu Altessa automatic za koji sam već pitao?
Pozdrav svim forumasima! Zanima me da li neko moze da proceni moj sat, ne znam koliko odprilike moze sada da vredi, u originalnom je stanju, potpuno ispravan, brazletne nikad nisu menjane! Hvala unapred
Umalo zaboravih, sat je Fortis Hedonist (Business verzija)
Poslednja ispravka: crazydeki (30.8.2012. u 22:47)
Pozdrav svima, nadam se da sam pogodio temu. Meni treba neka informacija o satu VANADIUM, dobio sam ga skoro na poklon, a ne znam nista o ovom satu, pa me zanima sta vi mislite o njemu i sta krasi ovaj sat. Ne zanima me zbog prodaje nego cisto da znam o kakvom satu se radi, poklonu se u zube ne gleda jos pogotovu sto mi se svidja Pozdrav i hvala !
Evo linka za sajt proizvođača: VANADIUM TIMEPIECES
Ovo je samo za prvu pomoć, ali se nadam da je dovoljno za početak.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pored ovoga sto ti je Nesa postavio, nasao sam da se u njih ugradjuje Miyota OS20 mehanizam (satoviberic.rs) koji je sasvim korektan i ugradjuje se u satove izmedju 150 i 250e (grubo receno). Vrlo malo informacija ima na netu o njima.
Uz priličnu ogradu, rekao bih da je reč o vešto upakovanim kinezima.
Dizajnerski uzor je evidentno bio AP Royal Oak Offshore:
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Hvala, pomogli ste mi u svakom slucaju meni je sat drag i zadovoljan sam njime. Pozzz
Bookmarks sajtovi