Hvala na odgovoru
Hvala na odgovoru
E druze, sat sam danas odneo u zalagaonicu, oni ga procenili i odusevili su se. Kazu da je to neki kolekcionarski primerak koji je napravljen 1931. godine i vredi mnogo. Sutra se vracam tamo i ako budem imao srece prodacu ga za dobre pare. Ipak nije "sminka sat" kako kazes. Ali dobro, jos jednom hvala na odgovoru i na odvojenom vremenu za moj "Fortis".
Lp!
Jel imas sliku mehanizma da vidimo?
Ako mozes da ga prodas za dobre pare, samo napred.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ili se ti salis sa nama, ili oni nemaju pojma. Incabloc se svakako pojavio nakon toga, a ovakav Fortis logo je usao u upotrebu 1970-ih. Tako da ja nagadjam da je sat iz tih godina...
Poslednja ispravka: krstin (30.11.2012. u 14:45)
Neko se sali sigurno a ko manje bitno,necemo se time baviti.svako moze lako da proveri koliko mu vredi sat ako nije zadovoljan odgovorima koje je dobio ovde.
Incabloc je izmisljen 1934, tako da tesko da je sat iz t1931. kao sto su ti rekli.
mada po samom satu, i ja bih najverovatnije rekao da je tu negde iz 1970-ih, eventualno 60-ih.
Ali pazi, bez dobre slike mehanizma, niko ne moze da ti proceni tacno sat sa slike.
Javi sta si uradio, i koliko su ti platili.
Edit: umalo da zaboravim, clan Fotopetar je jedan od najecih strucnjaka po pitanju dzepnih satova na forumu, a i sire.
Poslednja ispravka: RUS (30.11.2012. u 15:17)
Nov sam u svetu satova pa me interesuje koliko vrede ovi satovi, ako uopste nesto vrede? Unapred hvala...
sat.rar download - 2shared
sat2.rar download - 2shared
Dobro dosao na forum.
Nazalost materijalna vrednost im nije tako velika, Seiko nisam siguran, ali mislim da je tu negde oko 20 do mozda 30 eura, ako je sve ispravno.
Ova dzepna molnija max 15-20, ali da je kao nova.
Bookmarks sajtovi