Dal je iko išta mogao da uradi za onaj moj sat ?
Izvinjavam se ako dosadjujem
Dal je iko išta mogao da uradi za onaj moj sat ?
Izvinjavam se ako dosadjujem
Vec sam pisao da sat nije bas toliko star, obzirom na to da je brend osnovan 1995.
U pitanju je modni brend.
Problem sa ovim satovima je sto malo ko ima iskustva sa njima, tako da je nekad bolje ne napisati nista, nego napisati nesto pogresno.
Ne bih se izjasnjavao o ceni, posto nemam predstavu koliko bi mogao da kosta.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zdravo svima. Imam sat za koji bih Vas sve zamolio da ga pažljivo pogledate i ako je moguće date neku svoju procenu vrednosti.
Sat sam dobio na poklon od svog dede, a on ga je dobio na poklon od direktora Mercedesovog predstavništva u Austriji povodom jubileja Merc. kompanije, devedeset i neke. Sve što znam da je pozlaćen (ne znam koliko karatnim zlatom), vodootporan, ima mehanizam miyota OS10...
Dobro dosao na forum.
Rec je o reklamnom satu koji su davali povodom nekog jubileja, kao sto i sam kazes.
Slicno su radili jos neki proizvodjaci.
Mehanizam miyota os10 je solidan mehanizam.
Nzalost ovi satovi nemaju neku veliku materijalnu vrednost, pretpostavljam da je tu negde do 30-40e Max.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala na odgovoru. Iskreno, mislio sam da vredi više jer je to bio poklon najvernijim i najboljim saradnicima. Ne bih nikad rekao da se Mercedes bruka tako jeftinim poklonima..
Uskoro ću postaviti na procenu još jedan sat. U pitanju je ''raymond weil''
Ne vredi mnogo ali bi mozda neki ponosni vlasnik merdzana za nega dao i malo vise samo da ga ima
Vodootporan je samo na kisu,nemoj slucajno s njim u vodu.
Prvo da se predstavim, ja sam Andrej. Danas sam na tavanu nasao torbicu punu satova, starijih satova iz '92, '91 i neki od njih mi izgledaju stvarno vredno. Trazio sam na internetu i uspeo sam da nadjem samo jedan i njegovu vrednost. U pitanj su 2 Michel Jordi sata zatim Catamaran sat , Yves Renaud , Burberrys , Certina i Casio. Molim vas da mi kazete okvirnu cenu nekog od ovih satova ili da mi kazete kome bih mogao da se obratim u vezi sa tim. Hvala unapred!
Torbicu na tavanu sa satovima
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi