@paloma - uzmi moju procenu s rezervom jer ne znamo stanje mehanizma a i tesko je na osnovu jedne fotke reci, ali ako je originalno staklo (sa zigom na sredini), rekao bih 120-150 eur.
@paloma - uzmi moju procenu s rezervom jer ne znamo stanje mehanizma a i tesko je na osnovu jedne fotke reci, ali ako je originalno staklo (sa zigom na sredini), rekao bih 120-150 eur.
jole777 kaže:
paloma i ja se slažem sa simom,ako želiš da prodaš sat mislim da trenutno možeš dobiti 150 e to je max....žao nam je ako si očekivao više ali ipak tržište diktiraju kupci.....
LEMI
zdravo
bio bih Vam zahvalan ako moze pomoc oko procjene sinn 756 diapal
unaprijed zahvalan ne snalazim se bas na forumu pa ako nije problem da saljem slike sa maila mikeliob@yahoo.com
Bez slika će biti vrlo teško.
Evo ga uputstvo za postavljanje slika.
http://www.svetsatova.com/forum/f62/...rumu-1191.html
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ne znam koliko je fer da ti procenjujemo sat koji trenutno prodajes.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Prilog 49407
hvala
I have a pocket watch 8 jours octomas I inherited it from an ancestor who was a very wealthy so I wonder who is right that we can evaluate it and respond in advance grateful nikolacvoric@yahoo.com
Ma nemam namere da prodajem omegu nego rekoh da vidim koliko vredi posto je dosla kao poklon. Inace skupljam satove, 12 komada i omega kao trinaesto prase. Svih 12 sam ja kupio i to od svoje plate, uglavnom brendovi, Raymond Weil, Tissot, Roamer, Nivada, Movado, Sector, Certina, ... , i svi su kvarcni, precizni a pristupacni. Sad nisanim Colt 44, ima ga na kupujemprodajem.
Lepa je to kolekcija.
Ako budes imao vremena, postavi neku sliku npr. u ovoj temi.
Fotografije satova iz vase kolekcije!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi