Evo, dajem dva prasenceta ako baš hoćeš da ga menjaš
Inače, u pitanju je običan serijski broj, ali ne mogu da uradim ništa uz pomoć njega.
Evo, dajem dva prasenceta ako baš hoćeš da ga menjaš
Inače, u pitanju je običan serijski broj, ali ne mogu da uradim ništa uz pomoć njega.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
to je to tako sam i napisao okvirno....inače da dodam da nije baš sve tačno šta se piše po internetu,naravno sem oficialnim sajtovima....ja izvlačim podatke odavde.....vezano za mehanizme....
bidfun-db Archive: Watch Movements
LEMI
Vojne oznake na samom poklopsu i kucistu su na nekim satovima obrisane ili je celo kuciste zamenjeno,vidjao sam satove bez oznaka koje tretiraju kao vojne,bitno mi je samo da utvrdim u vezi mehanizma to je najlakse(sa relevantnim tabelama),ali svi su izgledi da je iz 1948.
.p.s. nista ne mogu da ti obecam izgleda da cu da organizujem aukciju na zelenjaku
Odlican sajt Lemi,ipak je 1948.Hvala na pomoci.
Zahvaljujem za procjenu, mislim da ću si kupit svoj prvi djepni sat, veoma skoro
Ako uzmes sat, obavezno postavi neku sliku
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pozdrav,potrebna mi je pomoc pri proceni sledeceg sata: Jetwatch automatic 30 rubics incabloc swiss made.To je sve sto sam nasao na prednjoj plocici. Kad sam ga nosio kod sajdzija i zlatara neki kazu da je zlatan a neki kazu da je jako dobro pozlacen.Serijski broj se nalazi na mehanizmu.Pa me interesuje koliko vredi i da li bi neko kupio. Hvala unapred
@mica cecan, Dobro dosao na forum.
Bojim se da bez dobrih slika visike rezolucije neko ne moze da ti kaze nesto vise o satu.
Poslednja ispravka: RUS (8.1.2013. u 18:37)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Imam staru Eternu, nesto vise o njoj ako znate i procena vrednosti? Eterna ima tri serijska broja, jedan na poklopcu, drugi na poklopcu za mehanizam i treci na samom mehanizmu. Na poklopcu pise ETERNA W.G (ili C) SWITZERLAND. Gravirano 8XI60 (i inicijali) i 3,54 12,42 ima jos jednu gravuru ali nemogu da protumacim sta pise a aparatom nemogu da je uslikam nikako. Dakle ciscena 1960. Neisprvna, za nju casovnicar trazi 4000 da popravi.
Evo slike
Sta znaci ovo SFRA na mehanizmu?
Poslednja ispravka: VLADAN P (10.1.2013. u 13:57)
Bookmarks sajtovi