Pa koliko vidim ima neke sitne ogrbotine trebao bi da se ocisti i bice ekstra, znaci 20-ak evra, hvala.
Pa koliko vidim ima neke sitne ogrbotine trebao bi da se ocisti i bice ekstra, znaci 20-ak evra, hvala.
Da li neko moze da mi posalje neki link,nesto vise o ovom satu ? Ja nikako ne mogu da nadjem nesto o njemu na netu ? Nadam se da smem da stavim link .. Hvala svima
Nakit, satovi i dragocenosti : Rodania - ID 4232644 - Kupujem Prodajem
Dobar dan svima!
Interesuje me misljenje o ovom satu:
Nakit, satovi i dragocenosti : Helvetia rucni sat - ID 4183272 - Kupujem Prodajem
Ukoliko neko zna, neka napise koji mehanizam poseduje i koji je odel sata. Takodje, voleo bih da prokomentarisete i cenu tj. da iznesete svoj sud o vrednosti pomenutog sata.
Obzirom da je sat nov,a neispravan-casovnicar mi je na nevidjeno rekao da je popravka sata od 2000 do 4000 dinara,u zavisnosti od toga sta ne funkcionise.
Hvala!
Mislim da je cena preterana.
Da je ispravan i da si baš ljubitelj ove marke...pa i ajde.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Mnogo je stvarno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Dopada mi se minimalisticki stil i to sto je nov(ali uzmimo to sa rezervom),pa sam misljenja da je lep kolekcionarski primerak. Za cenu se apsolutno slazem sa vama! Sima hrabri je imao fenomenalnog Darwil-a...nov,u kutiji.
cena je preterana,takav sat u mint stanju ide max do 50 eura...sa kutijom....
LEMI
@dovlamsi - nije rec ni o kakvom retkom kolekcionarskom primerku, u pitanju je stari svajcarski brend koji je vise puta menjao vlasnike u svojoj istoriji, ali je oduvek bio orijentisan na "ekonomsku klasu". slobodno preskoci ovo, mozda je redak, ali vredan nije, nazalost.
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi