da, al' oni su jos super. pogledaj samo onaj domaci vocni sajt - to ti je izvor najnemogucijih podataka o satovima.
deo smo se potrudili da sacuvamo za generacije koje dolaze : Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova
da, al' oni su jos super. pogledaj samo onaj domaci vocni sajt - to ti je izvor najnemogucijih podataka o satovima.
deo smo se potrudili da sacuvamo za generacije koje dolaze : Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova
jole777 kaže:
ja mislim da ga nevredi uzimati,predpostavljam da si ga video na voćki,pogotovo za te pare!!!!!!!
LEMI
Treba mi Vasa pomoc.Sve sto znate o ovom satu:da li je vredan,koliko moze da se proda i gde i da li se to uopste isplati.Sat radi.Nisam uspio na internetu da nadjem nesto o njemu.Evo i slika.
Zadnju stranu nisam slikao zato sto je prilicno izlizana i nista se ne bi videlo.Na njoj pise:
Cortebert
since 1790
268508 P
Poslednja ispravka: RUS (22.1.2013. u 12:45) Razlog: Poruka premestena u odgovarajucu temu
stanje je loše,mislim da može dogurati maksimalno 1000 din,mada sumljam....
LEMI
Cifer je u jako losem stanju.
Cortebert nazalost nije na ceni in kad je u dosta boljem stanju, tako da se taj sat ne isplati prodavati.
Edit: pretece me lemi
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Imamo pomenuti model sata pa me interesuje njegova vrednost odnosno da li je uopste ima?
Hvala unapred!
Pozdrav svima!
Bas interesantna tema,lepih satova sam video ovde a citajuci ovu temu zapitao sam se oko svog starog sata koji smo burazer i ja dobili na poklon kao klinci (imam dva komada). Nisam nasao bas puno onformacija na netu osim par aukcija na e bay sa nekim meni bas bas sumnjivim cenama
Zamolio da ga pogledate, neko vase misljenje o satu i ako je moguce date neku svoju procenu vrednosti.
ps.kais sam jednom menjao,naravno ne za originalni(nisam nasao kao klinac) ali sam sacuvao original kopcu. I da moram bateriju da zamenim
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da li kod nas postoji mesto gde bih dobio vise informacija i eventualno gde bih mogao da ga prodam?
Bookmarks sajtovi