Oni prrodaju kamenje i plemenite metale a ne sat i tu ti skidaju kozu sa ledja-bukvalno...
Oni prrodaju kamenje i plemenite metale a ne sat i tu ti skidaju kozu sa ledja-bukvalno...
Radi se o Cosmograph Daytona oznake 116589 BRIL, a preporučenu cenu možete i sami videti na sajtu čija je adresa ispisana na samoj slici.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Interesuje me vase misljenje o ovim satovoma i procena vrednosti.
boze sacuvaj, bio sam 100% ubedjen da sam precesljao www.dellaroccagioielli.it i da nisam nasao, i pogledah jos jednom kad eto ti sata na sajtu 63 000 EUR ovo ce mi mozda celog zivota biti nedostizno...
Poslednja ispravka: milospinkfloyd (22.11.2010. u 14:59)
Interesuje me iz koje je godine ovaj sat i koja bi mu bila vrednost. Pregledao sam dosta slika ali bas ovakav nisam našao.Po prednjem delu rekao bi da je dosta star ali mi zadnji odskače i čini se da je noviji.
Greskom sam postavio i temu u Stari, džepni i zidni satovi .
Ne može se doneti procena na osnovu slika. Zenith je imao dosta godina takav oblik sata, osim mehanizma menjali su skazaljke na satovima pogledaj na linku možda ćeš naći nešto slično tom satu!link
Viđao sam takve satove od 300-600€.
Koliko vredi Tissot PR50 Chronograph/polovan.?
To je kao na linku ispod:
http://www.tissotwatchstore.com/watc...h=T34.1.488.42
Sa papirima, bez papira?
Cene satova bez papira nekih 80-100€, dobro očuvani sa papirima nekih 150€.
Bez papira-dobijeno na poklon iz SAD-a ali u original kutiji sa katalogom i neke dve male knjižice, rezervnom kopčom, vrećicom.
Hteo bi da kupiš taj sat?
Gledaj, neko ima, poznaje ljude i ima taj sat za nekih 100-200€. Po kojoj ceni ti je sat ponuđen?
Imaš ovde na forumu par veoma interensantnih satova automatika, Eco-Drive kolekcije pa ih pogledaj!
Bookmarks sajtovi