slazem se sa tolarbom i za seiko i za rolex.GIvan ne mogu sad da se setim kakve su tacno kazaljke bile na mojem seiku.mislim da na forumu ima par tih seika pa uporedi.
slazem se sa tolarbom i za seiko i za rolex.GIvan ne mogu sad da se setim kakve su tacno kazaljke bile na mojem seiku.mislim da na forumu ima par tih seika pa uporedi.
Poslednja ispravka: jagos (17.3.2013. u 0:55)
Gledam sad po internetu i cini mi se da bi na tom modelu trebalo da su crvene kazaljke.
Uzmi ovo sa rezervom.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
^^ evo ga jedan isti tvoj
backarelli - nešto malo sačuvano
e eto ga takve su bile.na ovom satu koji je 23jewels naveo je sve u orginalnom stanju.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Slažem se sa Vladanom i mislim da kazaljke nisu original.
Možda bi bilo najbolje kontaktirati proizvođača i poslati im sliku. Koliko se sećam, Serb je pisao Seiku i bili su ažurni u odgovorima.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Kazaljke štoperice trebalo bi da su crvene tako da nešto nije u redu. Koliko vidim na netu ,kod nekih je minutna kazaljka štoperice trapezasta ( kao i na satu iz oglasa ) a kod nekih je ravna. Slažem se sa rečenim da treba videti u kakvom je stanju mehamizam. Treba videti da li su bele tačkice na brojčaniku ( što nikako nebi valjalo ) ili na staklu. Osvetljenje je očuvano što bi trebao biti dobar znak jer to znači da sat nije primio vlagu. Inače koliko vidim sat je već prodat.
Poslednja ispravka: skydrummer (17.3.2013. u 2:22)
Hvala svima na odgovora. To sto je prodat je bila rezeevacija prema meni ali odustacu od kupovine.
vezba stvara majstora
Bookmarks sajtovi