Ako ne mogu da dobijem 1200e minimum, onda ga necu ni prodati.
Ako ne mogu da dobijem 1200e minimum, onda ga necu ni prodati.
za dejooo...
sat je tvoj i tvoje je pravo da tražiš koliko želiš ili misliš da dobiješ,mi ovde samo vršimo procenu na osnovu naših iskustava, i moje je mišljenje da ovde kod nas možeš dobiti dosta manje od očekivanog,bolje potraži način da sat prodaš napolju,mada i tamo nisu neke cene,ali je tvoj primerak prelep i mislim da bih imao interesovanja za njega.....
za schmeisser......
sat je super,po mojoj proceni vredi oko 350 eura u zavisnosti koliko grama ima zlatno kućište....
LEMI
Hvala na odgovoru, Lemi.
Hvala, lemi.
Dobila sam na poklon muški rucni sat marke Breitling ! I odlucila sam da ga prodam. A pošto se ja ama baš nimalo ne razumim u satove zamolila bih vas ako možete da mi kažete o kojem modelu Breitlinga je rijeć, i odprilike ako znate koja mu je trenutna vrijednost Bila bih zahvalna na bilo kakvoj informaciji i savijetu.
Hvala
Koja je vrednost ovog chronometra 2,7cm, neznam da li pise chronometre ili chronomeyre vise mi izgleda da je y isto kao na dunYa? nazad na masini sata pise supra. Na metalnom delu od stakla unutra pise v v v a na onom prstenu (kucistu) od sata unutra pise Ii nije malo i kako sam napisala nego samo crtica jedna veca jedna manja i pored na tom prstenu jos jedna oznaka I V V ? Ako moze procena?
... Da dodam da je swiss sat.
Mod edit:
Izvod iz pravilnika foruma:
21. Ne budite nestrpljivi postoji velika mogućnost da odmah po postovanju dobijete odgovor, ali će često proći i više od deset (10) dana pre nego što se pojavi neko ko zna pravi odgovor. Ne ponavljajte poruku u toku nekoliko dana ukoliko vidite da Vam niko ne odgovara. Dozvoljeno je ponoviti istu poruku tek posle dve nedelje, i to odgovorom na tu istu temu za koju nije dat pravi odgovor.
Poslednja ispravka: Neša (9.4.2013. u 14:08) Razlog: Tehnička korekcija
Zanima me koliko bi drugar mogao da dobije za Diesel sat model je Dz 7125? Po meni je ovaj sat iskreno prevelik i podseća me na vodometar... No, šalu na stranu sat je dobio prošle godine od sestre za rođendan i nosio ga je nekoliko puta, međutim izašao je iz tog fazona i sada bi ga prodao...
Evo par slikica:
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
Bookmarks sajtovi