ok..u stanju je 9.8/10..hvala puno ..pozz..
ok..u stanju je 9.8/10..hvala puno ..pozz..
Poslednja ispravka: Shmizla (10.5.2013. u 11:34) Razlog: Premešten post u odgovarajuću temu
Jel moze neko da mi odgovori posto treba do veceras da odgovorim da li uzimam sat ili ne?
Imam Darwil super flat luxe 62 u srednje ocuvanom stanju , potpuno je ispravan i tacan , koja bi bila neka njegova cena u prodaji ?
za Miloša....cena za takvog darwila se kreće oko 1000 din....
LEMI
Moze li mi neko reci kolika je okvirna vrednost sata Omega De Ville sa prilozenih slika?
Nesto od informacija sto bi vam mozda koristilo je da je sat iz 1984. godine, kupljen u Poljskom Pevex-u za 970 maraka.
Zanima me vrednost u neispravnom stanju jer bih hteo da ga nosim na popravku, ali ne i da platim istu vise nego sto sam sat vredi. Koristila bi i informacija koliko vredi ispravan. Hvala.
Nažalost, ovakvi satovi se mogu naći za manje od 100€, jer nisu na ceni kao i njihovi mehanički rođaci. Ukoliko je kvar neka sitnica, što može da bude slučaj kod kvarcnog sata, možda će i cena popravke biti niska. Čak i ukoliko se ispostavi da je kvar težak, ili da treba menjati ceo mehanizam, predlažem da sat sačuvaš za sebe, budući da je porodična uspomena.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi