Zamolila bih ako bi mi neko dao procenu za Cartier sat na predhodnoj stranici! HVALA!
Zamolila bih ako bi mi neko dao procenu za Cartier sat na predhodnoj stranici! HVALA!
za sada sve naslućuje na kopiju ali bi bilo lepo da se vidi mehanizam,sve u svemu ne preporučujem ulaganje...
LEMI
hvala lemi
Molio bih da neko da procjenu za buren sat na 139. str. Hvala!
Drago forumasi,
posedujem sat marke breitling aerospace i zanima me da li moze neko da proceni njegovu vrednost,kao i gde se nalaze radnje/osobe koje otkupljuju takve satove. (trenutno nisam u mogucnosti da napravim fotografije,pa cu pokusati da ga opisem detaljnije: pozadi na poklopcu stoji oznaka A19340, ima dva digitalna ekrana na kojima moze da se menja sta se prikazuje, vreme,datum,stoperica. i umesto broja tri se nalazi avioncic).
Pozdrav.
Rezultati pretrage za breitling aerospace A19340 su vecinom replike kao sto je ova sa slike.
Prvo za procenu autenticnosti je najbolje da postavis kvalitetne fotografije sata u temu ili da posetis nekog casovnicara.
Kod procene vrednosti je obavezno postavljanje sopstvenih slika, a ne slika sa interneta.
Takodje je pozeljno da slike budu sto boljeg kvaliteta.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
vidjao sam slicne eberharde, bile su to replike, ima ih jako puno, jos ako se na nekoj nalazi ferarijev logo, veca verovatnoca da ce se replicirati, za slucaj da je replika, njena vrednost je NULA
Bookmarks sajtovi