Pozdrav,
Nasledio sam ovu Helvetiu koja za mene, a možda i neke druge, ima veoma zanimljivu priču.
Naime, sat je dodeljen Branku Plešeu, fudbaleru tadašnjeg HŠK Građanski iz Zagreba, za osvojeno državno prvenstvo 1936/37. Inače Branko Pleše je bio i reprezentativac tadašnje Jugoslavije u periodu 1937-1946.
Sat je pretpostavljam pozlaćen 14k, stanje se može videti na priloženim fotografijama i ispravan je - radi.
Zanima me, naravno, da li neko može da proceni vrednost ovog sata.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
400e, smesno.
Trebao si da ga stavis u onu temu sa smesnim oglasima.
Po opisu bih rekao da ne postoji isti sat u ovom univerzumu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
naravno Neso, to je ono sto sam ja napisao u poslednjoj temi o nasim iskustvima u kupoprodaji satova, 400 evra, pa sta je to, nije nista, naravno nije nista za mene jer ih nikada nisam ni video niti znam kako se dolazi do tolikih para(mislim na prevaranta koji je izgubio ili nikada nije imao kontakt sa realnoscu), e to je vec patologija, prezirem slicne prevarante, zato voliko žuči u poruci
Poslednja ispravka: Милан Милановић (23.6.2013. u 0:47) Razlog: pravopisna greska
Znam da ovaj drugi oglas komotno može da se stavi na temu sa smešnim oglasima, ali sam ga ipak ovde stavio radi upoređivanja cena. Vidim da je jedan ovakav prodat na e-bayu za 325$ (RARE Vintage Casio Cosmo Phase Heavy Steel Cased Screw Back CGW 500 | eBay), ali ovaj sa drugog oglasa debelo preteruje. Ipak, ne znam šta da kažem o ceni od 2500 dinara, pa sam zato i stavio oba oglasa ovde jer ne znam kako bi se ovom modelu mogla utvrditi realna cena kod nas. Da je u pitanju neki model koji se relativno često pojavljuje, bilo bi lakše, ali ovako je zaista teško.
Ako se malo bolje pogledaju slike, ovaj "nas" prodavac je stavio iste te slike od sata sa ebay-a.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Eh, kada bi oglasi na KP imali komentare...
Znate li ko je prodavac i da li ovaj sat vredi taj novac :
Nakit, satovi i dragocenosti : Custom Pilot B-Uhr 47mm - ID 6593864 - Kupujem Prodajem
Meni se svidja ali mi trebaju ove informacije.
vezba stvara majstora
Bookmarks sajtovi