kakve veze ima slobodno procenite..nema ljutnje..
kakve veze ima slobodno procenite..nema ljutnje..
Kopija je u pitanju 100%.
Kolekcionarima i ljubiteljima nema nikakvu vrednost.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sto se tice originalnosti: sigurno je original, nisam jos vidio PC da bi bio fejk.
Cjena novog je verovatno nekde u rangu 150e, za polovnog ako ti neko plati 50e uzimaj i bjezi
hvala na odgovoru
Pozdrav svim clanovima sajta.
Imam ZENITH koji sam dobio od tece pre nekih 25 godina iz Svedske.Znam da mu je calibar 2562pc,zlato 18k.Sa spoljne strane poklopca pise 979D641 a sa unutrasnje 18k 0,750 NA 6584 2.
Interesuje me da li neko zna koji je model sata,godiste i kolika mu je priblizna cena, unapred hvala.
Zeleznicarski sat sa ruskim molnija 3602 mehanizmom. Sat neodoljivo podeca na molniju, pretpostavljam da je neka njihova verzija za izvoz ili sta vec. Sto se tice cene nisu bas popularni i trazeni, tako da se mogu naci kao novi za 20e.
Dobro dosao na forum!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala na brzom odgovoru.Zeleznicarski sat sa ruskim molnija 3602 mehanizmom. Sat neodoljivo podeca na molniju, pretpostavljam da je neka njihova verzija za izvoz ili sta vec. Sto se tice cene nisu bas popularni i trazeni, tako da se mogu naci kao novi za 20e.
Dobro dosao na forum!
Naletio sam na dosta molnija satova na ebay-u koji su potpuno identicni kao ovaj, samo sto na njemu ne pise molnija, pa sam mislio da je u pitanju neka kopija.
Bookmarks sajtovi