Pronašao sam stari pradedin sat iz 1917 godine, bar po serijskom broju koji sam pronašao na njemu.
Hteo bih vaše mišljenje kolika bi mu bila vrednost i gde bih mogao da ga sredim. Prestao je i da radi, a radio je pre par godina međutim nije bio navijan uopšte i sada ne znam kakv bi problem to mogao da bude, mada će neki časovničar sigurno znati.
Meni se iskreno ovako na prvu cini da je kopija u pitanju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sat je prilično star. U vlasništvu je 15 gidina.
Izvini,ali i meni se cini da je ovo kopija...nadam se da gresim.
next year at this time I'll be a millionaire
Nema razloga za izvinjavanje, ja tražim procenu i mišljenje jer ja o tome znam vrlo malo, skoro ništa.
Pozdrav Jovane,
Najsigurniji metod provere je odlazak kod najblizeg casovnicara koji ce ti bez naknade na licu mesta otkloniti svaku sumnju.
Licno mislim da je u pitanju kopija poznatog brenda, braca iz Azije obozavaju da kopiraju high-end Svajcarske satove i to rade u milionskim primercima.
Evo ti fotografija zadnjeg dela kod originila pa uporedi
Halo, Bing, kako brat?
nije dozvoljeno diskutovati o kopijama, ali imam jedno konstruktivno pitanje, znate li kada su one pocele da se rade, evo ovaj breitling je iz vremena dok se kinezi jos nisu ni afirmisali, ima li kopija starih 30 ili vise godina...
Mozda pomogne ovaj tekst, kada sam ga procitao nisam verovao da taj "zanat" kopiranja vuce korene jos iz 18. veka
Counterfeit watch - Wikipedia, the free encyclopedia
Halo, Bing, kako brat?
Bookmarks sajtovi