next year at this time I'll be a millionaire
pozzz svima imam pitanje posedujem hamilton dzepni sat star preko 100 godina ispravan prodao bi ali me zanima njegova realna procena i vrednost da li mi se u opste isplati prodavati ga hvala puno slike cu postaviti kasnije zanima me cena od do po vasoj proceni
Interesuje me da li neko moze da procjeni ovaj sat.Ispravan je ali je potreban servis,zastajkuje kada je polozen na poledjinu.
Hvala unaprijed!
Sat dzepni - swiss - Nakit i satovi Brčko - PIK.ba
Poštovani, da li mi neko može proceniti vrednost ova dva sata?
Izvinjavam se zbog malo lošijeg kvaliteta slika, fotoaparat mi trenutno nije na raspolaganju.
Prvi je u ispravnom stanju i s prednje strane piše 17 rubis incabloc, antimagnetic, Swiss Made, a unutra Remontoir, Ancre de precision. Kod drugog su, nažalost, kazaljke ispale, a fali i mehanizam za navijanje. Na njemu je napred ugravirano 1787-1987, United States Constitution Bicentennial, a unutra Finnase, antimagnetic.
Unapred hvala i srdačan pozdrav
Postovani poznavaoci, opet se javljam za savet.
Naime bio sam kod jednog sajdzije nosio jedan Kienzle na ciscenje i nisam bog zna zadovoljan uslugom, sat opet zastane posle par dana rada. Ali gospodin je iz kase izvukao dva Darwill sata fizicki u totalno mint stanju. Dakle satovi su bili umotani u papir braon boje i bez kutije su. Pazljivim zagledanjem ustanovio sam da nemaju niti jedno najmanje ostecenje ili ogrebotinu. Gospodin ih je navio a ja sam otisao u setnju premisljajuci se a kada sam se vratio nakon 40minuta jedan sat je vec bio brz za 10 minuta a drugi je bio recimo tacan , procenjujuci nakon tako kratkog vremena. Fotografisao sam mob telefonom (nisam mogao kuci po fotoaparat) i pitao za cenu, 5000 d za sat sa "pomerenom" sekundarom i 8000 d za sat sa centralnom sekundarom. za oba trvdi da nikada nisu noseni tj da su 40 god proveli u kasi i da su nabavljeni u italiji. Razlog ubrzavanja sat objasnjava "zapeklo ulje" "mozda se prodrmao" i sl. meni neuverljivo. Pogledajte slike i molim da mi date neko misljenje.
Hvala
Slike su loše pa ostaje samo da pretpostavimo da su u onakvom stanju kao što si naveo.
Koliko shvatam nemaju kutije niti papire.
Navedene cene su maksimalne ako si baš ljubitelj te marke ali isključivo pod uslovom da ih servisira pre prodaje.Dakle,očišćeni ,podmazani i u apsolutno ispravnom stanju sa garancijom.
E,sad...Ti nisi bio zadovoljan njegovim dosadašnjim radom tako da je pitanje kako bi odradio i ovaj servis.
Ako je spreman da umanji cenu za najmanje visinu servisa kod nekog drugog časovničara...možda bi mogao da razmisliš.
Ovako,kako trenutno stoje stvari-te cene nisu realne.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
a u kojem gradu se dešava radnja i kod kojeg časovničara?
dakovic
Pretpostavljam da je don Albetro mislio na tvoj post.
Pošto bi se informacija mogla shvatiti i kao reklama (iako znam da to nije ničija namera), odgovori mu na PP.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi