Ovaj Panerai je replika , u originalu bi trebao biti Pam 104 ali sam pogled na poklopac kucista govori da je replika u pitanju
Ovaj Panerai je replika , u originalu bi trebao biti Pam 104 ali sam pogled na poklopac kucista govori da je replika u pitanju
Spartanski - potrebne su mi informacije o sledecim satovima :
Raymond Weil 5405
Longines L4.637.2
Mido Ocean Star Model Depose 0537
Satovi su fotkani onako iz ruke, ako ima znalaca sto vise informacija to bolje - od kada datiraju, koja im je cena, vredi li ih nositi kod casovnicara i kod kog i tome slicno. Inace su deo kolekcije naseg poznatog slikara, profesora i dekana akademije likovnih umetnosti koji je gajio ljubav prema skupim stvarcicama a iste je nabavljao u inostranstvu tako da nemam sumnje u to da su legitimni. Hvala unapred.
Drugi pokusaj.
Spartanski - potrebne su mi informacije o sledecim satovima :
Raymond Weil 5405.
Longines L4.637.2.
Mido Ocean Star Model Depose 0537
Satovi su iz privatne kolekcije doajena srpskog slikarstva koju sam imao prilike da pronadjem u njegovom ateljeu. Fotografije posedujem ali prethodni put kada sam pokusao da ih attachujem obrisan mi je thread tako da za sada ih necu postavljati, ako ima potrebe naravno da hocu.
Unapred zahvalan.
Dobro dosao na forum.
Kao sto mozes videti, tema, kao ni poruka nisu obrisane, vec su premestene u odgovarajucu temu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zdravo imam stari hamilton sat pa me zanima gdje mogu da ga odnesem na procenu u Bg? Sat je od zlata ovo su neke od oznaka dueber special 21 jewels grade 940 74/54
Poslednja ispravka: Shmizla (8.1.2014. u 11:44) Razlog: Poruka premeštena u odgovarajuću temu
Zdravo Iwann123, dobro nam došao na portal i forum.
Za početak ti mogu preporučiti da odneseš sat kod časovničara i čuješ šta ti on može reći oko vrednosti istog. Pored toga, sat možeš dobro uslikati i slike postaviti u ovoj temi. Možda će neko od članova moći da ti kaže okvirnu cenu sata.
Pozz!
Pozz svima! Zanima me za koliko bi mozda mogao da se proda sat Roamer, identican je ovom. Na poledjini mu pise Sapphire 401289-1. Ima originalnu kutiju i garanciju, ali i posvetu na poledjini. Kupljen je pre nekih 10-tak godina i ni jednom nije nosen.
Link koji si postavio ne radi, barem ne meni.
Kod procene vrednosti je pozeljno postaviti svoje slike sata.
Dobro dosao na forum.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi