Da lepo je ocuven hvala na pomoci
Imam PALADIN seiko pa dali bi bila dosadna kada bi i za njega i jos koi trazila procenu... Dobila sam od Brata brdo satova, nekada se bavio preprodajom i otkupom na buvljaku
Da lepo je ocuven hvala na pomoci
Imam PALADIN seiko pa dali bi bila dosadna kada bi i za njega i jos koi trazila procenu... Dobila sam od Brata brdo satova, nekada se bavio preprodajom i otkupom na buvljaku
^Postavi slike, po mogucstvu dobre, pa da vidimo sta je u pitanju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Poydrav svima,SJAJNI STE.Kao mali voleo sam satove i sad ih imam podosta ali zaista nznam da li imaju neku vrednost.Satove pretežno kupujem i dobo sam ponudu za jedan sat interesuje me da li mi neko može pomoći kolika je njegova realna vrednost
u pitanju je Raymond Weil i sve što znam o njemu je sledeće Pr 30mm 10mikrona pozlata
I još jedna molba ako može,koliko vredi platiti ovu Omniu
Tu Omegu nemoj da uzimas ni dzabe da ti je daju.
To je jedna od losijih kineskih kopija, pa samim tim nema nikakvu vrednost.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala Rus,on tvrdi da je orginal a ja koliko se razumem (a ne razumem se ) i uzeo bih je zbog natpisa swiss made.Doduše lepo izgleda, čak su iskopirali i na narukvici piše Omnia hahah ...kinezi ...
Moze li neko da mi kaze da li zna nesto o ovom satu ili proizvodjacu ovakvog mehanizma. Nadjen je na tavanu jedne kuce u Banatu,sat radi. Precnika je 80mm.sa krunicom...
Bach & Antal Szeged
Na ciferu isto pise..nisam slikao jer sam ga odneo kod casovnicara da namesti kazaljke...
Onaj ko može, taj i čini.
Onaj ko ne može, taj podučava.
Onaj ko ne može ni raditi niti podučavati, on postaje savetnik...
Onaj ko ne može ništa od svega toga, postaje Sudija.
Bookmarks sajtovi