Re: Zenski sat Omega iz 1965.
Zdravo Skand i dobrodosao!
Tvoje prethodne postove sam premestio u temu "Opšti forum -> Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!", posto je ta tema namenjena za procene satova.
Nadam se da ce neko od clanova ubrzo moci da ti pomogne.
Pozdrav,
Vlada
Re: Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
I ovaj drugi pokusaj ti nije bas uspeo, posto slike nisu mnogo boljeg kvaliteta, a morale bi da budu ako ocekujes precizan odgovor.
Pri pogledu na ove slike - lici mi na Omega Seamster, ali koji tacno model - ne vredi bez dosta boljih slika :(.
Re: pomos za star Omikron sat
Pozz, u pitanju je Omega Geneve zlatne boje, najverovatnije lady model:) Moras druze bolje fotke staviti, znaci ukljuci opciju macro na tel ili aparatu i vise svetla mora biti ili uzmi i lupu pa slika preko lupe. Nista se ne vidi ni na ovim novim fotkama
Kolika je vrednost tog sata sto ti kazes Nikola?Jel moze neki link ne mogu nikako da ga nadjem vrlo je moguce da je o tom modelu rec.
Bio sam cinican;) moras staviti bolje fotke ili neki serijski broj,pozz
Na poledjini kutije je urezano i moj telefon ne moze da slika zato sto je s*anje:
BREVET * 14917 / 65 i onda ovde neki cudan znak SWISS MADE
Pitanje preseljeno u prigodniju temu.
Pozdrav antune i dobro nam došao. :)
Da bi neko od članova uopšte mogao da ti pomogne moraš da postaviš kvalitetne slike tvog sata za koji želiš da saznaš vrednost. Drugačije neće ići.
Pozdrav
6 Priloženi(h) fajl(ova)
Pozdrav drugari. Interesuje me "čisto informativno" kolika je vrednost ovog sata.
U pitanju je Longines Ultra-Chron. Narukvicu sam ja stavio pre nekih godinu dana ali nisam zadovoljan jer deluje "jeftino" i nije baš u rangu sata. Sat je bio na servisu pre godinu i po, pošto nije bio korišćen 15ak godina pa sam hteo da ga sajdžija pregleda, podmaže...
http://www.thewatchspot.co.uk/images...tra-Chron4.jpg
Re: Zenski sat Omega iz 1965.
Jako lep sat, jako dobro očuvan! Neka moja slobodna procena bi bila 400-500€. Ako ga prodaješ davaćeti kako bi oni zaradili nekih 350€, ali ti ga nećeš prodavati, jel da?:proud: