Imas Tissot PRC 200 i nisi ga nosio ? Stvarno sam ostao bez teksta....
Nesa ti je dao realnu cenu, postavi ga za 200 posto je stvarno ko nov, ako ti se ne zuri kupice ga neko verovatno
Imas Tissot PRC 200 i nisi ga nosio ? Stvarno sam ostao bez teksta....
Nesa ti je dao realnu cenu, postavi ga za 200 posto je stvarno ko nov, ako ti se ne zuri kupice ga neko verovatno
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Ja bih rekao i da mu posveta na poklopcu donekle obara cenu.
Veruj mi, veze nemam zasto sam napisao Nesa... Zadnjih dana sam dosta rasejan, izvinjavam se
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Ima Frojd objašnjenje za ovu vrstu omaške ali nećemo sad o tome
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Sad kad bi me testirali, zavrsio bih u poznatom institutu "Laza Lazarevic"
I nebi bio sam, neboj se
@himmelstrider
Pa nije baš PRC200 nego PRC100, posveta je definitivno hendikep, ne baš mali. Velika je ponuda Tissot polovnjaka, mislim da je 200e daleko od onoga što tržište plaća Vlada\Neša je lepo napisao, 150 jora, to je ta brojka, mada ja lično teško da bih ikad kupio sat sa posvetom...možda sam sujeveran, ali posveta je posveta, takve stvari jednostavno nisu za prodaju ni kupovinu.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Vlada/Nesa hahahhahahah. 100 ili 200, ja bi ovo nosio pa rasturao, svidja mi se sat.
Sto se posvete tice, mozda obara cenu, ali iskreno mislim da ce je malo polir paste lagano pojesti, bez ostecenja natpisa i poklopca, malo finog poliranja posle samo. Ruku na srce, to vec jeste zezanje malo sa satom, moze da mu obori cenu bas zbog toga sto je sredjivan... zavisi od kupca, a svako ce svakako probati da ti obori cenu, verovatno
Bookmarks sajtovi