Pozdrav svima!
Da li biste meni, potpunom laiku , pomogli tako sto bi dali Vase strucno i nepristrasno misljenje o 2 rucna casovnika koja posedujem koja bih povoljno prodao jer me satovi, za razliku od Vas ovde, apsolutno ne interesuju i ne znam sta cu sa njima a grehota je da stoje i rdjaju a neko bi ih koristio a mozda cak i uzivao u njima (vidim sa koliko strasti i ljubavi Vi ovde govorite o ovim spravicama):
- "Rotary" , ne znam koji je ali pise pozadi "Chronospeed" a izgleda ovako:
Prilog 104863
- "Citizen" , pise "Eco-drive Titanium WR100"
Prilog 104862
Eto, toliko, unapred hvala na odgovorima i izvinite sto upadam ovako kao padobranac na forum o necem sto me ne zanima ali prosto nisam uspeo da izmozgam drugi nacin . Jos jednom hvala i svako dobro Vam!
Hmm... nisu mi izasle slike a bile su prikazane kada sam napisao post... da pokusam ponovo:
Taman da napomenem: nemam tj. ne mogu da nadjem "dodatnu opremu" koja je isla uz njih -2 "knjizice" uz Rotary (Manual i "Rotary history" valjda?!) i lepa plisana kutija (lepu kutiju neko od ukucana/rodjaka uvek mazne ) pa je ostao samo sat i jastucic (na slici), a od Citizena ni kutija ni Manual (u koji polozaj postaviti kazaljke da bi se napunio, posto ne radi na bateriju nego se puni na svetlost). Stoje (citaj: samuju u cemernoj usamljenosti i ignoraciji) mi vec par godina u ormanu nekorisceni i zeljni vlasnika koji ce im pruziti topli dom i velike kolicine ljubavi i posvecenosti (ironija Zivota da sve uvek zapadne nekog kome uopste nije stalo do tog )!
Eto, pa mi Vi dajte Vasu procenu koliko, ako uopste vrede ista i, po mogucnosti, savet gde se moze naci kupac (ja sam jedino cuo za te neke zalagaonice ali mi drug rece da one kupuju samo zlato i dragocenosti). Najlepse bi bilo da ih poklonim ali i ja zelim/moram da kupim neke stvari meni potrebne tako da...
Jos jednom hvala unapred i svako dobro!
Bookmarks sajtovi