Đe vi nalazite ove ljepotane za 40€, meni majstori uzimaju toliko samo zdravi da mi kažu
Đe vi nalazite ove ljepotane za 40€, meni majstori uzimaju toliko samo zdravi da mi kažu
Otvori zadnji poklopac pa uslikaj stroj, mislim da se radi o jeftinom komercijalnom satu.
Pojma nemam o satovima,zanima me vrijednost ovoga sata,pretpostavljam da je dosta star (nemam pojma) ali pokazu ispravno vrijeme,normalno radi,vidim da pise Omega Speedmaster Automatic,pretpostavljam da se radi o originalu,zanima me otprilike koliko ovo moze vredeti
^Stavi i prednju stranu...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Evo prednje strane
Rekose mi na internetu po slikama da nema sanse da se radi o originalu i da ga mogu slobodno u smece baciti,vjerovatno ce tako i biti (iako mi je receno da sat vrijedi i da je original) ,jeste sigurni da nemam sto ici kod sajdzije za procjenu?
Poslednja ispravka: qwerty94 (7.2.2015. u 22:31)
Nemoj dzaba da ides kod casovnicara da se brukas i gubis vreme, kopija je u pitanju, tu nema nikakve dileme.
Poslednja ispravka: RUS (7.2.2015. u 23:32)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
@fakeDoktor, u pravilu sat nema nikakve vrednosti, ili je veoma, veoma mala
@Marinac, iako nema slika werka, sat niti je star (30 godina), niti ima neku vrednost, ili quartz mali werk od ručnog sata, samo ime Jako govori, kako ja volim reći "pušiona", zato čuvaj kao uspomenu, i ima poprilično lijep motiv na poklopcu.
Poslednja ispravka: RUS (8.2.2015. u 9:39)
Bookmarks sajtovi