Interesuje me vrednost ovih satova Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Interesuje me vrednost ovih satova Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Screenshot by Lightshot
Poslednja ispravka: RUS (23.5.2015. u 18:27) Razlog: Obrisan oglas
Radi se o njemačkom četristodnevnom satu, takozvanom godišnjaku, sat svakako ima neku vrijednost, obzirom na starost, pa ako je poklopac, kupola od stakla, ako je posveta vojna, doba kraljevine ... ne vidim zadnju stranu, ispravan i kompletan bio bi oko 400 eura, ovakav svakako stotinjak... lp.
Pozdravljam vas sve. Imam nameru da utvrdim vrednost sata na slikama gore, pa sam iz tog razloga došao na forum pošto se ne razumem u satove i njihove vrednost.
Naime, u pitanju je model sata Kienzle a na samom satu je ispisano da ima 17 dragulja / 17 jewels. Meni je ovaj sat poklonio majčin teča, tako da bih rekao da sat ima makar 50 godina starosti.
Molim vas, sve koji se razumete u ove modele, da mi procenite vrednost sata i ako možete da mi preporučite neko određeno mesto u Beogradu koje bi eventualno bilo zainteresovano da otkupi ovaj sat po povoljnoj ceni.
Pozdravljam vas i hvala unapred.
Hvala
Pozdrav svima.
Voleo bih da neko odgovori i na moj post.
Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
Hoce, hoce, ne brini....samo dok "dodju" kolege koji su na ti sa djepnim satovima.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Postovani,zanima me da li neko zna za koliko bih mogao da prodam Breitling superoceanic heritage A17320 kupčjen u identico radnji 2012,god u perfektnom stanju sa metalnom narukvicom.
@Nikolab011
Kolega, evo jednog linka, za eventualno poredjenje
Nakit, satovi i dragocenosti : NOVO Breitling Superocean Heritage - ID 22629487 - Kupujem Prodajem
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Bookmarks sajtovi