Junghans otišao našoj koleginici WatchHunter, što je sigurno pun pogodak znajući kako ona sa pažnjom i ljubavlju sređuje starovremenske satove...
Printable View
Junghans otišao našoj koleginici WatchHunter, što je sigurno pun pogodak znajući kako ona sa pažnjom i ljubavlju sređuje starovremenske satove...
Prilog 111744Prilog 111745
da li moze neko da napise vrednost ovog sata ? prelistavao sam temu i video da je verovatno model 266, a ono sto me posebno interesuje jeste narukvica koja ima oznaku sa obe strane "au", pa sad da li je cela narukvica zlatna ili kako ? :) inace sat radi kad se navije i ima kutiju
hvala i pozdrav
Pozdrav, ako bi neko mogao da kaze koliko bi otprilike moglo da se dobije novca za ovaj sat, zenski Tissot?Prilog 111827Prilog 111828Prilog 111829Prilog 111830
Pozdrav svima,zanima me kolika je vrednost ovog tissot-a , kupljen je 1980 godine
Prilog 111893Prilog 111894
Pozdrav svima,
Imao bih pitanje u vezi sata sa priloženih slika. Da li neko može da mi pomogne u proceni vrednosti ovog sata. Sat je veoma star, izrađen je od osamnaesto karatnog zlata. Podaci koje je moguće pročitati su marka sata "Rodana" o kojoj nisam našao puno informacija na internetu i Swiss made. Dobrodošle su i bilo koje informacije o ovom proizvođaču.
Hvala
Prilog 112591Prilog 112592Prilog 112593
mscmilos dobro došao na forum.
Najverovatnije je u pitanju Rodania (bar prema onome što se može naći na netu) i ako je to tačno, sat je verovatno iz 30-tih-40-tih godina prošlog veka.
https://www.etsy.com/listing/2253881...dana-automatic
Skydrummer veliko hvala na odgovoru :)
Sluzimo narodu! :)
vrlo dobro
Pozdrav,
Moze li mi neko reci koliko otprilike vredi ova Rodania i koji je mehanizam u satu, ETA ili Miyota ?
Prilog 112858Prilog 112859
Unapred hvala,
Pozdrav !