Authentic Longines quartz-year 1995
Pozdrav svima,treba mi pomoc oko procene vrednosti sledeceg sata...U pitanju je Longines sat kupljen 1995 u Budimpesti koji je nov meni poklonjen 2002god za moj 18ti rodjendan.E sad taj sat sam ja bukvalno nosio samo jednom u zivotu i to za maturu jer je prilicno skupo placen pa nisam ni zeleo da ga nosim do sad samo iz tih razloga,a i cini mi se da je sat za starije,mada stvar ukusa.Znaci sat je bukvalno nov a kupljen je pre 20god.Imam sve papire knjizice,garantni list i kutiju i sve je u maltene fabrickom stanju.Koliko po necijem strucnom misljenju trenutno u 2015god vredi ovaj sat jer razmisljam da ga prodam i uzmem sebi nesto drugo.Pozdrav svima i hvala unapred.
Re: Authentic Longines quartz-year 1995
Dobrodosao na forum.
Za pocetak postavi sto bolje slike konkretnog sata, posto bez slika tesko da neko moze da ti pomogne.
6 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
Prilog 112934Prilog 112935Prilog 112936Prilog 112937Prilog 112938Prilog 112939
Pozdrav svima,i jedna molba :) Treba mi procena vrednosti ovog sata,sat je 1995god kupljen u Budimpesti autentican 100 posto i u fabrickom stanju,samo jednom nosen uz odelo na maturu.Hvala dobrovoljcima unapred
Pozdrav svima,nov sam na forumu pa nzm kako slike da ubacim. Naime imam sat Doxa by sinhro,neuchatel a broj pozadi je 53.001.41 zanima me koliko vredi
Evo na ovom linku imas uputstvo za postavljanje slika
http://www.svetsatova.com/forum/f62/...l#.VaoLrfmyfIU
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 113299Prilog 113300
Pozdrav dobio sam ovaj sat na poklon, procenjena starost je oko 60 godina. zanima me neka okvirna procena, sat je zlatan (ne pozlaćen nego baš zlato). Hvala unapred
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Interesuje me do koliko da licitiram ovaj sat koji je na aukciji sada. Nije neki ali mi se svidja na oko
Burgmeister Automatik, Limited Edition 411/500
Burgmeister automatik, BM136-984
Made in Germany
Limited Edition 411/500 (proizvedeno svega 500 komada)
Sat je ispravan
Precnik mereno bez kljuca 44mm
Nerdjajuci celik
Originalni kozni kais
Staklo ima par ogrebotina
Pokazuje mesec, dan i datum.
Vredan sat i veoma "mocno" izgleda na ruci.Prilog 113508
Obican kineski sat, sa kineskim mehanizmom koji po mom misljenju treba izbegavati.
Sat sasvim sigurno nije "Made in Germany"
Sat niti je vredan kako pise, a ne znam ni po cemu je mocan...
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Jel moguce da ne vredi ni 5000 din :-)
Hocu sebi da kupim neki sat koji nije samo baterija i kazaljke, ali da moderno izgleda...
Nasao sam i ovaj
Marc O´Polo automatik
40th Anniversary
Sat je ispravan
Precnik mereno bez kljuca 40mm
Prilog 113511
Prilog 113510
Interesuje me do koliko novca da ih licitiram, a ne da li su bolji od Casio, znam da su krševi ali mora da imaju neku cenu...