Imam mogucnos da nabavim ovaj model.
Interesuje me vase misljenje, savet ili orijentaciona cena koliko vredi ovaj vintage primerak?
Izuzetno je tacan i lepo ocuvan.
Hvala
S obzirom da treba uraditi servis i da sat ima tragove korišćenja na kućištu ( poliranje kućišta je oko 20e-ukoliko se odlučiš da sređuješ sat) maksimalna cena je 40 evra.
Inače za ovakva pitanja postoji tema:Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
Hvala Skydrummer
Sto se tice poliranja, nije toliko kriticno.
Slike su u makro modu pa deluje strasno,ali slazem se da ce trebati.
не полирај га ни у ком случају, само сервис, брисање казаљки и цифера гумицом и полирање плексија
Ako moze neko da mi odgovori na pitanje. Posto mi je potreban hitan odgovor. Hvala.
Pozdrav Rado, ovakav sat se svakako ne isplati prodavati u srbiji niti bilo gde. Koju god procenu da dobijete nece biti adekvatna za samu vrednost sata. Ovo vam je pomalo mikro nisha, punu cenu mozete dobiti jedino od nekog ko skuplja Longines i da mu bas ovaj fali. Sa druge strane da prodate nekom samo zbog zlata, po meni cinite zlocin. Slicni modeli stoje mesecima na e-bay po ceni od 290 do 1290 dolara i retko koji se proda. Sacekajte nekog od iskusnijih forumasa da vam odgovori i sa srecom.
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” J.Clarkson
pozdrav svima posedujem sat brenda L.LEROY&CIE No 99˙(J.R,M)to je jako velik sat sve sto znam o njemu je da je to takozvani paluba sat nasao sam na netu u nekoj nemačkoj aukciskoj kuci identican koji nosi oznaku No 98 zanima me dali neko nesto zna o ovom satu i eventualno kolika mu je vrednost hvala
Ne bi bilo loše ponekad upotrebiti tačku na kraju i veliko slovo na početku rečenice.
Bez dobrih slika sata i mehanizma, tesko da ce neko biti u mogucnosti da ti da neku informaciju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi