34 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Zlatni Fortis sat, star vise od 45 godina
Pozdrav svima.
Treba mi mala pomoć oko procene vrednosti ovog sata. Dakle želim da prodam ovaj zlatni Fortisov sat , mehanizam nije u funkciji. Kontaktirao sam Fortis, i pitao da li su zainteresovani za ovakav model u njihovom muzeju. Napisali su mi da napišem sumu kojom bih bio zadovoljan i za koliko bih prodao sat ukoliko mi jave da im je potreban. E sad trebala bi mi mala pomoć oko procene vrednosti sata.
Prilog 117222 Prilog 117223Prilog 117224
Citat:
nokru kaže:
Ispravan, 500-700 E, lijep i vrijedan sat, ukoliko je 18 k gold 300 tinjak eura vrijedi zlato, ja bih se osobno potrudio osposobiti werk
@exer92
Ništa specijalno vrijedno, gruba procjena za tržište u Srbiji,obzirom na kondiciju satova 15 e, komadno.
Hvala na odgovoru
Jeste 18 k . I sa sve narukvicom teži oko 72 grama mislim što je dosta zlata i velika je vrednost. E sad ako ovima treba u njihovom muzeju takav sat možda bih mogao da zadam dosta veću cenu?
одличан сат јави какав си договор постигао са мануфактуром
само да ти скренем пажњу да иако сат има 72грама у њему сигуран сам нема више од 5грама злата, највише 10грама
U vrijednost nisam računao narukvicu
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Sat sam nasledio, jedan Beogradski sajdžija je rekao da je sat dobro očuvan, piše "Start 17 kamnei"
Takođe me zanima i vrednost ovog barometra-termometra-hidrometra, on ima oznaku "FisherPrilog 117263Prilog 117264Prilog 117265"
Da se ne upuštamo u detalje-''Start'' vredi do 15-ak evra
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Poštovani , bio bih vam jako zahvalan u pomoći procene vrednosti ovoga sata Prilog 117356Prilog 117357Prilog 117358