da li bilo ko ima barem ideju o kojoj vrednosti se radi? pokusao sam gotovo sve, ali informacije nisam nasao, ima jedna ponuda na nekom americkom sajtu gde sa 650 dolara sat prodaju za oko 350 na popustu, ali ne bih rekao da je to uopste merodavno.
Printable View
da li bilo ko ima barem ideju o kojoj vrednosti se radi? pokusao sam gotovo sve, ali informacije nisam nasao, ima jedna ponuda na nekom americkom sajtu gde sa 650 dolara sat prodaju za oko 350 na popustu, ali ne bih rekao da je to uopste merodavno.
Iskreno mislim da taj sat tesko da ces uopste da prodas, a i ako uspes, cena ce biti minimalna.
kakvih 350 $ za taj sat, to nema veze sa zivotom.
брате без увреде само кажем како јесте, тај сат нико не би узео ни да поклањаш и не само тај, већина сатова овде која се качи у теми, колико год да људима кажеш цену, много је, једноставно стари мали сатови се тешко продају, нема ко да их купи, коју год цену да ставиш
људи мисле ако је сат и ако је стар да мора да вреди
још једном ништа лично само искрено кажем
hvala vam puno na odgovorima, moze se uvek prodati na internet aukciji , svaka roba ima svoga kupca :thumbup:
Imam ovaj sat potpuno nov sa etiketom u pitanju je jacques du manoir FA.9. Obratio sam se proizvodjacu da mi kaze koja je cena ali odgvora nema. Da li neko moze da proceni vrednost? hvala vam :) Prilog 117542
Ostao mi ovaj Marvin od dede, on je dobi kad je išao u penziju, kao sto se vidi potpisan je od strane Tita.
Ne bi ga prodavao samo me interesuje vrednost sata.
Prilog 117556Prilog 117555Prilog 117557Prilog 117558Prilog 117559
Pozdrav svima
Interesuje me da mi neko proceni ovaj sat. Dobio sam ga na poklon od prijatelja iz Kanade.
Prilog 117567Prilog 117568Prilog 117569Prilog 117570
Hvala unapred.
Da li neko može da mi proceni vrednost ovog sata? Hvala :)
Prilog 117752Prilog 117753Prilog 117754
Pozdrav
Zanima me koliko vredi ovaj sat
Zenith
zlatni 18 karata
grand prix paris 1900
16 rubis
broj sa mehanizma 2918470
radi besprekorno
ne mogu da postavim više od jedne slike
Prilog 117812
Longines Legend Diver (no date)
Odavno ga želim.
Pogotovu mi se dopada verzija bez datuma.
Razmišljam da napravim reorganizaciju kolekcije i da se počastim za Novu Godinu ovim primerkom, a naleteo sam i na potencijalnog (dosta tvrdog :banghead: ) prodavca... ustvari, čovek tačno zna šta prodaje.
Sat je malo korišćen, sa kutijom, garancijom i svim papirima, uključujući račun iz 2014. god.
Prilog 118062
Koja je realna vrednost ovakvog LLD?