da li bilo ko ima barem ideju o kojoj vrednosti se radi? pokusao sam gotovo sve, ali informacije nisam nasao, ima jedna ponuda na nekom americkom sajtu gde sa 650 dolara sat prodaju za oko 350 na popustu, ali ne bih rekao da je to uopste merodavno.
da li bilo ko ima barem ideju o kojoj vrednosti se radi? pokusao sam gotovo sve, ali informacije nisam nasao, ima jedna ponuda na nekom americkom sajtu gde sa 650 dolara sat prodaju za oko 350 na popustu, ali ne bih rekao da je to uopste merodavno.
Iskreno mislim da taj sat tesko da ces uopste da prodas, a i ako uspes, cena ce biti minimalna.
kakvih 350 $ za taj sat, to nema veze sa zivotom.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
брате без увреде само кажем како јесте, тај сат нико не би узео ни да поклањаш и не само тај, већина сатова овде која се качи у теми, колико год да људима кажеш цену, много је, једноставно стари мали сатови се тешко продају, нема ко да их купи, коју год цену да ставиш
људи мисле ако је сат и ако је стар да мора да вреди
још једном ништа лично само искрено кажем
hvala vam puno na odgovorima, moze se uvek prodati na internet aukciji , svaka roba ima svoga kupca
Longines Legend Diver (no date)
Odavno ga želim.
Pogotovu mi se dopada verzija bez datuma.
Razmišljam da napravim reorganizaciju kolekcije i da se počastim za Novu Godinu ovim primerkom, a naleteo sam i na potencijalnog (dosta tvrdog ) prodavca... ustvari, čovek tačno zna šta prodaje.
Sat je malo korišćen, sa kutijom, garancijom i svim papirima, uključujući račun iz 2014. god.
Koja je realna vrednost ovakvog LLD?
Bookmarks sajtovi