^ To je jako losa kopija Rolexa i ne vredi nista.
^ To je jako losa kopija Rolexa i ne vredi nista.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Longines
druže taj sat po meni vredi najvišše 50evra
Posto nisam bas neki poznavalac satova, zamolio bih iskusnije clanove da mi daju svoje misljenje o ova dva sata. Unapred hvala.
molim vas za procenu sata
Brand, Seller, or Collection Name D&G Dolce & Gabbana Model number DW0288 Part Number DW0288 Model Year Item Shape rectangle Dial window material type Mineral Display Type analogue Clasp Jewelry Clasp Case material Stainless steel Case diameter 17 millimeters Case Thickness 11 millimeters Band Material Gold-tone stainless steel Band length Women's Standard Band width 17 millimeters Band Color Gold Dial color White Bezel material Fixed Rose Gold-tone Item weight 16.01 Ounces Movement Quartz Water resistant depth 30 Meters
A da staviš sliku ako prodaješ/kupuješ polovan? Na osnovu ovih podataka jedino možemo da ti kažemo da proguglaš dotični model.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
StefanJ, da bi ti se mogla dati bilo kakva procjena, treba još poneka fotka stroja, same kazaljke nisu prevelik problem.
Pozdrav svima. Imam 2 sata čija me vrednost zanima, Tissot PRS200 i Lotus 15798-1. Slike su ispod zbog stanja. Za Tissot nemam ni kutiju ni bilo kakvu dokumentaciju, takvog sam ga dobio, nažalost. Hvala unapred
Bookmarks sajtovi