Lijep sat, napravljen 4.5.1918., u dobrom stanju, ispravan, na europskom tržištu, cijena oko 400$.
Pozdrav. Nov sam na forumu. Molio bih ako neko možda zna nešto o ovim satovima da mi kaže. Hteo bih da ih kupim od jednog čoveka, ali bih pre toga hteo da se raspitam za cenu. Za ovaj ženski manji su nam u jednoj radnji rekli da vredi oko 600 evra, a za ovaj drugi niko nije mogo da nam kaže nešto o njemu. Ipak bih voleo pre nego što dam pare da se dobro raspitam. Hvala unapred.
Za ovaj su nam samo rekli da je ruski.
Na ovom piše "Glashutte 17 RUBIS". Za njega su nam uglavnom u radnjama rekli da vredi oko 500-600 evra.
interesuje me cena sata i da li se isplati ulagati u taj sat da se popravi posto on radi tacno dok je na ruci kada se skine sa ruke sat stane ne radi a i nema kljuc za navijanje
^ Moras da postavis dobre slike, bez toga tesko da ce neko moci da ti kaze nesto vise o satu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pozdrav ljudi nov sam na forumu ali pre par dana u starom pradedinom koferu sam nasao sat koji mi na prvi pogled delovao nekako bzv ,ali pogledah malo bolje i izgleda da nesto vredi jer je zlatan i ko zna kad je napravljen znam da je pradeda bio u logoru i da je taj sat dobio kada je iz njega izasao od nekih glavesina iz logora,e sad me zanima da li vredi koliko itd ? vidim takodje da je zlatan i to ceo cak i mehanizam ,,ne razumem se u satove tako da bi mi svaka pomoc dobro dosla?
Bookmarks sajtovi