1 Priloženi(h) fajl(ova)
Pomoć oko prepoznavanja modela sata
Pozdrav, moj drug je našao neki stari sat u svojoj kući, i ne zna koji je model. Inače, marka je Emporio Armani, serijski broj A0602G
Imam samo sliku spreda, takođe ne verujem da je kaiš došao sa satom, izgleda kao da je menjan. Proguglao sam malo ali nista nisam našao. Hvala unapred.
Prilog 122848
Re: Pomoć oko prepoznavanja modela sata
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Pomoć oko prepoznavanja modela sata
Pozdrav svima ako moze pomoc oko naziva modela ove omege i procena vrednosti sat ima nesto manje od 100godina, Prilog 123044Prilog 123045Hvala!
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
Nikola dobro došao na forum.
U pitanju je železnička Omega (što bi stranci rekli Omega railroad pocket watch). Koliko je stara znaćeš ukoliko otvoriš poklopac i pogledaš serijski broj mehanizma, a ukoliko ga nema pogledaj serijski broj kućišta koji se nalazi sa sadnje strane poklopca. Zatim, pronađi broj mehanizma ili kućišta u ovoj tabeli i videćeš koliko je sat star:
Prilog 123048
Što se vrednosti tiče, uzevši u obzir da je sat poprilično očuvan, izuzev malog oštećenja brojčanika, rekao bih da kod nas ne možeš dobiti više od 200 evra (i to kada naleti kupac).
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Vostok Amfibija Komandirskie sat
Postavicu ovde koju sliku i zamoiti da mi kazete otprilike za koliko bih mogao da prodam ako nije problem
Prilog 123052Prilog 123053
Ne bih da lupam cifre i nagadjam, ali mislim da se prodaja prakticno ne isplati.
Ovo su cene novih komandiraca, pa pogledaj, uporedi...
Komandirskie Classic 21 Meranom.com
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Vredi li ovo nesto, msm da li je kopija ili nije ?posto nikako da nadjem bas isti na netu Prilog 123246Prilog 123247
4 Priloženi(h) fajl(ova)