Price
Fotografija sata?
Price
Fotografija sata?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ne mogu preko tel nikako da postavim (tel slab) ako moze pomoci na licu pise Citizen 19 jewels a pozadi
C.G.P
CITIZEN
6800-681304 y
2040258
65-5708
Bez dobrih slika konkretnog sata, sve receno bi bilo napamet i neozbiljno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Postavi ovde, i to po mogucstvu sto bolje slike sata.
Posedujem Seiko SKX007 K2 a kupio bih Citizen BN0015-07E(orca) pa me zanima koliko bih realno mogao tražiti za Seiko tri godine star bez tragova koristenja sa gumenom(original) narukvicom koja nije koristena uz kutiju naravno...
1. Ima tema za ovu namenu
2. Definiši "bez tragova korišćenja"? Praksa pokazuje da kada to piše u oglasu za sat, u realnom životu sat izgleda kao da ga je zgazila kolona tenkova.
3. Okači slike što boljeg kvaliteta kako bi dobio što kvalitetniji odgovor
4. Realno je da to vredi oko 80-120e zavisno od stanja. Ako imaš K2 onda nemaš gumeni kaiš, K2 je oznaka za čeličnu Jubilee narukvicu.
hvala moderatorima za postavljanje pitanja na pravo mesto......moja je greška,nije K2 nego K1,evo nekoliko sličica na brzinu:
Vidi, ako je zaista bez tragova korišćenja, a kakva je trenutno situacija sa 007 i 009 (uglavnom ih nigde nema na stanju) ja ga ne bih dao ispod 160-170 evra.
Osim ako ti se baš ne žuri sa prodajom.
Ne bi ni ja moj dao, trenutno je najjeftiniji u Senseu oko 26500 din(singapurac na gumi) , tj. oko 215e, ali, pošto pratim oglase dosta, ovi satovi kada se pojave obično je ta cena koju si naveo početna, a na kraju se jedva prodaju za malo iznad 100e. Jer ako dajem 160e za polovan makar bio mint, zašto da ne dodam pet banki i kupim nov sa 2 godine garancije. Ljudi koji daju 160e za sat obično mogu da daju i 200, pritom Sense nudi sve moguće i nemoguće varijante plaćanja.
Bookmarks sajtovi