Imam i ja slicnu Omegu,samo sto je tvoja bolje ocuvana. Vredi od 100 do 150 eura odprilike,bar se za toliko prodaju kod nas. Pozdrav.
Imam i ja slicnu Omegu,samo sto je tvoja bolje ocuvana. Vredi od 100 do 150 eura odprilike,bar se za toliko prodaju kod nas. Pozdrav.
Volim,ali se ne razumem,oduvek volim satove,ali nisam neki veliki poznavalac,znam samo sta mi je lepo...a ovo mi je lepo,vredi li 300e?Na papiru stoji da je servis placen 200e!!!
Pa ako ti je bas lep onda da, ali mozes ih naci i jeftinije kod nas. Preko je to sve skuplje. Pozdrav i dobro dosao.
Meni se ova Omega baš sviđa. Jel može neki hint gde loviti ovakve primerke kod nas?
Pozdrav svima ,imam sat longines `milan t stefanovic beograd` sa grbom srbije pozadi.Jel zna neko nesto o tome koliko vredi i tako to.Hvala
Možeš li da ga slikaš u visokoj rezoluciji sa obe strane, a po mogućnosti i mehanizam? Ovde ima mnogo ljudi koji će ti svojski pomoći, ali je teško reći bilo šta na osnovu ovakvog opisa.
I naravno - dobrodošao na forum.
Oslikani porcelan u zlatu su radile kompanije poput Breguet, Patek Philippe i slični njima za kraljeve, pisce i ostalu elitu jer je taj način izgled sata bio prepoznatljiv jako luksuznim kompanijama.
Ono što bi jako pomoglo je da uslikaš sat jasnije, ne izdaleka, prikažeš mehanizam i ono što je najbolje i najbitnije da odneseš sat na procenu jer je možda vredan 30 ili 300€.
I danas proizvode dzepne satove sa Unitas mehanizmima poput ovog, link.
Bookmarks sajtovi