zdravo.
obzirom da nikada do sada nisam prodavao sat,(a doslo je vreme da se uradi i to kako bi pozurio da sakupim novac za jedan model o kome je ovde na forumu bilo reci a u pitanju je Damasko sa 7750),a imam par komada u kolekciji koji mi se iz jednog ili drugog razloga ne svidjaju.za neke mogu sam da odredim cenu a za neke cu potraziti pomoc na forumu.jedan od satova za koji molim za pomoc za procenu cene je marke LIVRAM sa mehanizmom felsa 4007n.
sat ima celicno kuciste precnika 32-33 mm bez krune(jedan od razloga sto ide u prodaju).
servisna istorija sata nije poznata mada me prijatno iznenadilo to sto sat ima dosta veliku rezervu snage(bez malo dva dana),sto moze da bude pokazatelj da je mehanizam u dobrom stanju kako sam procitao negde na forumu.
sat bi oglasio na svetu satova i kp pa ne bih voleo da ispadnem neki tupson i trazim neku preveliku cenu mada ga naravno ne bih ni prodao pre jevtino.
moram jos da naglasim da sat nije lepo ustelovan,kasni oko 3-4 min u 24h(isto jedan od razloga sto bih ga prodao).
svaki savet je dobrodosao molim da se niko ne ustrucava.
Bookmarks sajtovi