Hvala svima ! Pozz
Hvala svima ! Pozz
Drugari šta mislite, imam ovaj sat, nov je, kupljen kod ovlašćenog u Sarajevu 28. februara. Ima dve godine internacionalne garancije. Nije nošen. Kutija papiri sve je tu.
u Bomaru je 161.000 din, nema ga na stanju čekao bi se bar mesec i po.
Da li je 1000e ok cena?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Danas zvao Bomar, potvrdili su mi da je moguće ostvariti garanciju u Srbiji.
Mislim da je mnogo 1000 evra za taj sat,ima mnogo boljih opcija za tu sumu sa sve placanjem dazbina drzavi.Kao ovde na primer,
https://www.seiyajapan.com/collections/seiko/automatic
Apsolutno se slažem. Nije mi jasno ko plati ovaj sat 160k dinara tj 1350e.
S druge strane, ne može mi biti merilo u određivanju cene to što ti umeš da naručiš Seiko iz Japana.
Pitanje je bilo, da li, imajući u vidu cenu u Bomaru od 161.300,00 dinara, odnosno oko 1350e, je ok ponuditi ovaj sat za 119.000 dinara, odnosno 1000, s obzirom da je u garanciji koja važi u Srbiji još 2 godine? Meni to deluje u redu ali me zanima sta drugi misle.
Mogu samo da izvucem zakljucak da tebe, ustvari, interesuje da li sat moze da se proda u Srbiji za 119.000.Mislim da na to pitanje nemoze niko da ti da precizan odgovor.Ponudi pa ces videti!
Ne može....
Onaj, ko zna šta kupuje, mogao bi se donekle približiti ovoj ceni. Samo mehanizam na ovom satu (ETA 2897) iznosi nešto oko 230 €.
Problem je što, se vani može dobiti za oko 600 €. Ali poštarina, carina, pdv - to sve zajedno izađe preko 750 €. Uz garanciju, koja ne dolazi od ovlašetnog prodavca.
Ovakav sat, u opisanom stanju, se ne bi smeo prodati ispod 850 €. Odličan sat. I moja prva pomisao je, šteta prodavati.
Bookmarks sajtovi