Pozdrav svima. Zanima me koja bi cena bila za Seiko SARB033 iz novembra 2017. Postoje minimalni znakovi nosenja samo na kopci narukvice.
Pozdrav
Pozdrav svima. Zanima me koja bi cena bila za Seiko SARB033 iz novembra 2017. Postoje minimalni znakovi nosenja samo na kopci narukvice.
Pozdrav
Slike ???
Omega rules !!!
Izvinjavam se, moja je greska sto nisam procitao uvodni post.
Daj još.koju sliku,od nazad,poklopac.kućišta.
Poslednja ispravka: don Alberto (10.8.2018. u 15:30)
Omega rules !!!
Seiko Mechanical Automatic SARB033 Men's Watch
Znači realno oko 300 € , ako je dobro očuvan.
Omega rules !!!
Hvala na odgovoru. Nazalost, nisam mogao da editujem gornji post i dodam slike mehanizma.
Omega rules !!!
Pozdrav kolege! Imam jednu dilemu i zanima me da li mozete da mi pomognete. Imam ponudu za zamenu jednog sata koji bih zeleo da prodam, a u zamenu mi je ponudjen Garmin Fenix Chronos na koznom remenu, prakticno nov, u garanciji komplet. Posto mene taj sat kao sat ne zanima, mozda bih obavio zamenu i prodao ga dalje ili menjao za nesto sto me zanima. Ono sto mene zanima je koliko mislite da taj sat (kupljen u februaru 2018.) vredi.
Nemam slike tog sata, ali je zaista u besprekornom stanju. Model je ovaj: Garmin Fenix Chronos 010-01957-00.
https://buy.garmin.com/sl-SI/SI/p/53.../010-01957-00#
Hvala unapred! Pozdrav svima!
Pozdrav,
Sasvim slucajno, nasao sam u staroj fioci ovaj Seiko sat. Pitao sam caleta i kaze da ga je dobio pre vise od 25 godina.
Trazio sam po netu, al' nista konkretno nisam mogao da nadjem o njemu.
Pa bi' voleo ako neko, nesto vise od vas zna, da mi kaze. Tipa, iz koje je godine, vrednost i slicno...
Hvala unapred.
P.S. Mozda nije pravo mesto za temu, al' "nov" sam na forumu, tako da se izvinjavam, ako sam pogresio.
Poslednja ispravka: MikyRuma (22.8.2018. u 21:21) Razlog: Zaboravih da ubacim slike
Vrednost Seika je, rekao bih, minimalna. Vizuelno stanje je dosta lose. Na poklopcu sata bi trebali biti svi relevantni podaci od serijskog broja (na osnovu kojeg se moze utvrditi starost sata), do oznake modela, na osnovu koje se verovatno mogu pronaci neki dodatni podaci.
Bookmarks sajtovi