Postovani i iskusni poznavaoci satova,voleo bih da cujem vase misljenje o par satova koje bih mozda prodao a sredio neke druge,svi su ispravni,ja nikada nisam prodao sat,a tesko je sve srediti jer ih imam preko 30.Moram tako.
Marvin 525,gold,nigde ne mogu da nadjem slican,iz kompanije iz Svajcarske su mi rekli da je sat iz ranih 70.godina,classic dress,mehanizam Marvin 525,to je sve i zahvalili se i stoje na raspolaganju,ima graviranu krunu i razlikuje se veoma od onih npr,koji je deda dobio za 10 god.rada,kuciste ima oznaku D i 4 cifre,mozda nije velika serija.
Drugi sat je Slava,17 jewels,ima oznaku AU,narukvica je promenjena,neki classic sat,takodje star,mozda 60,70.godine
treci je Pratina,tj Pretina,umlaut,narukvica je 20 mc,sat je takodje star,orginalan,sa zadnje strane ima samo tri cifre a dalje od toga pise 70 .
Slike su takve,uzivo su mnogo lepsi,sijaju se svi,kutije nemam.Sta vi mislite koliko vrede,koliko bi vi trazili,mada to je vise faktora,svaka pomoc korisna,njih bi mozda prodao a sredio neke muske.Ako sam promasio temu ili ako je nesto nedozvoljeno molim da bude obrisana poruka,Prilog 143431Prilog 143432Prilog 143433Prilog 143434Prilog 143435Prilog 143436
Bookmarks sajtovi