Sajdzija ce mi reci mjeru?
Sajdzija ce mi reci mjeru?
Da. Svejedno moras nositi sat casovnicaru, bolje neka se on cima sa tim.
U vrednost ne zalazim, ali na SKX-u nije originalna narukvica.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Poštovani.
Dobio sam na poklon sat Pulsar međutim ne mogu na internetu naći ništa o tom modelu. Kupljen je americi i koliko mi je poznato da su bili 3 u toj kolekciji. Nažalost u međuvremenu mu je stradala memorija koja košta oko 100€. Ineresuje me nešto više o ovom modelu (da li je kolekcionarski kako su tvrdili), cena i isplatljivost u vidu cena sata i cena popravke. Hvala
Pulsar pripada gupaciji Seiko, ali moraćeš da postaviš sliku da bismo ti nešto više rekli o njemu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Na SKX-u je neka generic narukvica tako da cijena ako je nov ne vise od 200 dollara. Citko je oko 600 dollara. To je neki prosjek realni. Iako sam vidio i Citka da se prodaje za 400 i 800 dollara. A skx-a imas i do 400 dollara. Da ja kupujem i da ti dajem neku realnu kolko tolko postenu cijenu SKX009 150 (da je na jubileeju 200), Citko 500.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poslednja ispravka: Pimpi (15.11.2019. u 8:01)
Znaci izvadjen 7s26 i stavljen NH36 pretpostavljam. Cool. Mozda bi sad i vise vrijedio iako je izgubio na originalnosti ali hej, Seikachi se modaju stalno a i nije neki turbo rijedak i skup sat tako da moze proci . I ja razmisljam o promjeni mehanizma iako bi si uzeo radje SKX007 i njega cijelog izmodao. Onako iz zabave . Sve u svemu dobar sat. Uzivaj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks sajtovi