Купујем Casio edifice efa 119 за 25€. Само кутија без папира. Гледао сам цене AED 1.561 = 417.60 €. Да ли је добра куповина? На купујем продајем човек има 21 позитивну оцену а ниједну негативну. Буни ме само што је заиста јефтино...
Иначе првобитно ме привукао оглас на фејсбуку се продаје за 6.000 динара, па сам брже боље погледао на купујем продајем. Може ли ми неко одговорити на моју недоумицу што је тако јефтин? Претпостављам пошто иде без папира да је одавно купљен. Продавац каже да га је добио у замени зато је јефтино и да је батерија мењана пре годину дана.
https://www.kupujemprodajem.com/naki...glas/135755105
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Poslednja ispravka: eee (21.7.2022. u 6:28)
Prodavac kaže "Odlicnog estetskog izgleda..." Sat je veoma, veoma loše ispoliran. Pronađi slike na netu, videćeš da originalno ima matirane i sjajne površine.
Verovatno je korišćen dugo i imao dosta ogrebotina na sebi pa je zato ispoliran. Loše.
Šrafići na poleđini, bar 1, izgleda kao da je sekirom odvijan.
Cena od 400 i kusur evra je na jednom jedinom sajtu - amazon u emiratima. Ne prodaje se nigde godinama. Nije baš relevantna cena.
Prvo pojavljivanje neke recenzije je iz 2013te - model koji je star bar 9 godina pa i ne čudi što ga nema nigde u prodaji.
Da li je dobra kupovina? Po meni nije - mator, izubijan sat, nestručno poliran. Vodonepropusnost je upitna. Jednom rečju - drlog po meni
Verovatno tražiš sat za svaki dan. Moj predlog
https://bomar.rs/casio-retro-b650wd-1a
Metalna narukvica, nov, digitalac, za ispod 4000
Do 5000 imaš novih Casio satova na tonu.
Sent from my SM-X700 using Tapatalk
Preporuči mi molim te sat za svaki dan ali WR 100m.
Sent from my iPhone using Tapatalk
da ne bude da zloupotrebljavam forum, ali ovaj potpuno nov 2 god garancija, 55€
Evo Branislav je dao dobar predlog.
Crn cifer i srebrne kazaljke - veoma čitljiv.
Lorus je Seikov ako se ne varam?
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
evo jedan pravi ronilacki. Silikon narukvica, krunica na zavrtanj. Model je RH947GX-9
Bookmarks sajtovi