Evo slike mehanizma. Kaže čovek da je otišao feder, javiće za cenu. Inače je ishvalio sat , i servis bi verovatno trebalo odraditi.
Послато са SM-G998B помоћу Тапатока
Odličan 613.
E sad... Kućište 99% nije original. Najvjerojatnije je cifer i mehanizam prepakiran, eventualno ako je bio u zlatu je prodano kućište.
Javio mi je sajdžija 10 000k je da se namesti feder original i servis da se uradi. To i nije tako strašno. Jedino ja imam dilemu pošto nisam baš ljubitelj ovakvih starih ručnih satova da li ulagati neki novac ili ne, mada je lep neki osećaj kada ga stavim na zglob Reče za narukvicu da nije njegova. Kućište nije spominjao. Malo sam istražio da li može da se nađe original narukvica ali bezuspešno za sada.
Послато са SM-G998B помоћу Тапатока
Narukvice za vintage Omege koštaju od 150 eura naviše. Ovaj model i nije dolazio na narukvici, već na koži.
Ako ne želiš ulagati u sat, prodaj ga.
Inače je kućište original, našao sam referencu sata. 136-0049, cirka 1970 godina. Malo je rjeđi barrel case kućište.
Ako ćeš ulagati u sat, popravak i poliranje se isplati u svakom slučaju,starih Omega više nema na tržištu a i ako ih ima, kupljene su od strane preprodavača pa se traže cifre ko za stan u Beogradu.
Lp
Poslednja ispravka: sin.er (18.6.2023. u 9:40)
Ma bayu su 90% kopije narukvica. Original su skupe.
Pozdrav, ako može neko da proceni...
Bookmarks sajtovi