Molim clanove foruma za procenu ovog sata.Omega Seamaster Automatic.Kupio ga je moj deda 1968.god.u Francuskoj.
Pozdrav,Lara
Molim clanove foruma za procenu ovog sata.Omega Seamaster Automatic.Kupio ga je moj deda 1968.god.u Francuskoj.
Pozdrav,Lara
Poslednja ispravka: Lara (1.4.2011. u 16:04) Razlog: jos jedna slika
Lara sat osim emotivne vrednosti donosi i nekih 100-150€ ako je lepo očuvan. Vidim da je dosta nošen to jest slabije čuvan pa će ti kupci tražiti cenu koju bi davali za sat u izosu 45-60€
Hvala na proceni ANGEL II.
Pozdrav
uskoro cu da ga stavim na prodaju pa pitam, koliko moze da se trazi za tissot prs 516 bez stoperice automatic? nemam sliku ali ok je stanje, ja sam ga nosio godinu dana, nije ogreban ili udaran..
(identican kao ovaj)
Ovako izgleda sat...
Zeleznicarski je SDZ iz 1925. Koliko procenjujete njegovu vrednost...ispravan je radi sa par sekundi dnevnog odstupanja?
@milospinkfloyd, Tissot ima kutiju, papire? To dosta utiče na cenu.
@Dobridiv, jako lep sat ali nažalost osim moguće emotivne vrednosti taj sat ne donosi mnogo novca. Nekih 20-50€ ako je lepo očuvan, ispravan. Svaka železnica je imala i koristila brendove poput Longinesa, Ball, Omega, Zenith i svi su ti brendovi proizvodili satove za Železnice koji su bili jako precizni i pouzdani ali ni tada nisu puno koštali.
Jel ima ugraviran logo Železnice?
Ima logo i to onaj stariji SZA... sa starinskom lokomotivom ...onom prvobitnom
gledao sam na e bay-u bez problema premasuju cenu od sto evra... cuvam sat... nisam ni mislio da prodajem ..sem ako ne nabavim jos ocuvaniji.... inace imam i jedan longines iz 1912 i jednu omegu iz 30-ih oba sa SDZ obelezjem
Bookmarks sajtovi