Re: chronographe suisse 18k gold
Mrki, takve omege u inostranstvu dostizu cenu od 500-1000 eura u zavisnosti od stanja kucista i mehanizma, da li imaju kutiju, papire, dokaz o servisiranju.... Kod nas, iznos koji mozes da dobijes za nju je daleko manji, moj predlog ti je da ostavis taj sat u svojoj kolekciji, :top:
pozdrav.
hvala Mr.don ;)...nista ..nemam kud moracu da napravim neku cenu za ovo nase trziste..inace sat ka da nije star 43 godine..da ne verujes
imam servisnu knjizicu kao sto rekoh i overena je od strane majstora u Gracu,kutiju nemam ali mogu da je nabavim..naravno ne njegovu ali od nekog drugog omeginog sata(ako je to uopste toliko bitno). stanje je takvo da kad sam ga nosio na kontrolu kod sajdzije prve reci su mu bile #jer je na prodaju#...tako da to je to.
sta ce ti druga kutija kad nije njegova.moj predlog je da ga ne prodajes glupo mi je i da pisem koliko bi dobio.
zar postoji nesto glupo u zemlji srbiji..reci slobodno
Ako baš moraš da ga prodaš, moj predlog ti je da napraviš neke dobre slike, okačiš na forum i još neke oglase bez cene, i jedno mesec dana primaš ponude pa prodaš najvećoj... A da će biti zainteresovanih biće sigurno...:D
Re: Procene vrednosti satova - Samo u ovoj temi!
izgleda da će tako i biti :)
Citat:
Don_Krstic kaže:
Ako baš moraš da ga prodaš, moj predlog ti je da napraviš neke dobre slike, okačiš na forum i još neke oglase bez cene, i jedno mesec dana primaš ponude pa prodaš najvećoj... A da će biti zainteresovanih biće sigurno...:D
Iz pravilnika za postavljanje malih oglasa...
Citat:
osnovne informacije kao što su cena, kontakt i slike su obavezne.
Forum nije aukcijska kuća niti online berza, shodno tome u svakom oglasu je potrebno naglasiti cenu po kojoj se prodaje sat! :)
Pozdrav
3 Priloženi(h) fajl(ova)
Prilog 7103Prilog 7104Prilog 7105
Koliko platiti ovu Doxu? Početna cena 1900d. Da li sve deluje ''na mestu'' na njoj? Hvala!
Ja ne bih preko 3000din.Ajd' 4000 ako je savršena i baš ti se dopada.