Evo jednog linka koliko košta SPIRAL BREGUET
Evo jednog linka koliko košta SPIRAL BREGUET
Mislim da je samo sistem spirale Breguet, a ne i mehanizam. E sada koliko tacno vredi ovaj sat ne znam stvarno. Ja mislim da vredi mnogo manje, kao sto @ulysse i napisao oko 300e. Ali stvarno moram da se ogradim, ovo je samo moja procena.
Istraživao sam malo i ja, sat sa Breguet spiralama košta od 300€ pa sve do par hiljada, naročito modeli od zlata. Učinilo mi se da ispod broja 15 postoje brojevi poput 15 830, a oni označavaju Breguet mehanizam....
Ja taj broj ne vidim na slikama. A sto se tice cene to stvarno ne znam. Mislim da cemo morati da pitamo @hadzidalibora. Ja da je ova niza, ali sada sam malo gledao po netu i stvarno ih ima i po par hiljada evra. Najbolje da @ulysse iskopa taj link. Ovi dzepni satovi mi imaju neki smek, lepa su to vremena bila. Verovatno znate da kada su poceli da se pojavljuju prvi rucni satovi. Ta stara gospoda to nije htela da stavi na ruku, mnogi su ismevali te rucne satove i one koji su ih tada nosili. Odoh u off!
Ovaj Aviator je bio na Limundu i ne znam da li je prodat ili ne,ali to nije bitno..Zanima me da li vredi 370 evra za koliko se prodavao?
Znaci samo me to zanima,bez pretenzija da ga kupim.
Hvala.
ja mislim da ne vredi ni pola para koliko je trazio.pazi se takvih kupovina to je sve krpljeno i sastavljano bezi od toga.
Nedavno sam dobio na pokon ovaj sat sa slike, a proizvođač je Cimier. Neću pitati za njegovu vrednost jer ga ne prodajem, ali me zanima da li su to kvalitetni satovi i da li vredi ulagati u njegovu popravku. Sat radi neko vreme, a zatim stane, pa mu je verovatno potrebno čišćenje. Pošto će čišćenje sigurno biti skuplje nego za običan sat, jer ovaj ima hrono-zezalice, zanima me da li mi preporučujete da ga nosim kod časovničara.
Nešo,verujem da si ovo već pronašao ali postavljam link zbog ostalih članova.
History - Cimier AG
Što se tiče odgovora na tvoje pitanje mislim da ga samo ti možeš dati :o
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Izvinjavam se na OFF-u, ali: Za ime sveta da li u toj Svajcarskoj na svakom cosku postoji proizvodjac satova?!?! Svakog dana cujem za nekog novog. Ovaj Cimier valja satove za 600e - 1000e, neke ETE xxxx - x elabore, safirna stakla...ovako, laicki deluju OK. Ali da se ne mesam u ono sto ne znam, ionako arcim prostor koji bi neko pametnije iskoristio :-) (moderatori, brisite ovaj spam ako smeta, ali moradoh da iskazem svoje zaprepascenje)
Bookmarks sajtovi