Ja mislim da bi trebalo uloziti u sredjivanja sata. Odlican je to mehanizam, i vrlo lep sat.
Ja mislim da bi trebalo uloziti u sredjivanja sata. Odlican je to mehanizam, i vrlo lep sat.
Ja ne napisah svoje mišljenje
Da,ako je samo do čišćenja,ja bih ga sređivao
ZAJEDNO SMO SKUPA!
ja bi ga obavezno sredio samo nadji casovnicara koji ce stvarno da se potrudi.
Znaš li možda koji je mehanizam u pitanju? Nisam uspeo da nađem isti sat na internetu, mada ima sličnih. Sat je malo zeznut za otvaranje, a ne bih da rizikujem. Najsličnije što sam našao je ovo: Lapanouse/Cimier Chronograph mit Kaliber Rego 2360 - UhrForum
Na linku ima podataka za mehanizam, ali nisam siguran šta je kod mene.
Dodatak postu: nije me bilo teško ubediti. Sat ide kod čika majstora ovih dana.
ja nisam imao takav sat pa ne znam sta je unutra ali sa starim hronografima nema greske.uvek su zanimljivi i imaju posebnu draz.sredio bi ga i cuvao za sebe bas te briga koja mu je cena uzivaj u njemu.
Nadjoh na internetu ovaj model Zenith-a, pa me interesuje vasa procena koliko on vredi i koji je mehanizam unutra. Mislim el primero je sigurno, ali koji i koje godiste to ne znam. Prodavac mi je poslao sliku lose rezolucije a na sajtu je stavio jos losiju. Covek jako lose stoji sa engleskim, tako da sam jedva uspeo da iskomuniciram da mi posalje bolju fotografiju.
Sve sam pronasao i istrazio. Sada samo da izpregovaramo
Imam ovaj sat već dugo vremena,nasledio sam ga od dede,ali slabo vidim da ima tih satova na netu.
Ako neko zna kakav je i jel' ima neku vrednost?
Hvala!
Bookmarks sajtovi