Koliko moze da vredi ova moja Doxa? Ne trazim nista precizno,znam da nema neku veliku vrednost,al da ne oderem coveka druga
17jewels AS5200 mehanizam
Koliko moze da vredi ova moja Doxa? Ne trazim nista precizno,znam da nema neku veliku vrednost,al da ne oderem coveka druga
17jewels AS5200 mehanizam
Ja sam istu takvu Doxu prodao ali u boljem stanju,za 80e tj. 70-pošto je lik iz Makedonije,pa je iskukao zbog transporta.
23 jewels
Pošto si u ulozi prodavca,mislim da 3500-4000 dinare ne bi bilo dranje prijatelja.
Inače,ovakve Doxe mogu da se nađu od 2000-8000 din.,zavisno od stanja,papira i sl.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pozdrav forumaši!
Skoro mi je ponudjen longines, po ceni koja bi važila da sat ima papire i kutiju, što će reći negde oko 3000, ali ovde je problem što ovaj sat ništa od toga nema, sat inače nije nabavljen ispod žita, već je legalno kupljen! Pitanje glasi koliko bi vredeo bez papira?
Poslednja ispravka: dragon (6.6.2011. u 16:51)
zare ako dobro vidim ovde se radi sat longines conquest 18k gold i on nov vredi vise od 3000, nisi napisao da li je u pitanju potpuno nov sat, svakako, cim se nesto iznese iz radnje odmah izgubi prilicno od cene t se zna, tako da nikako ne moze vredeti kao nov sa papirima, kutijom i garancijom, pozdrav
Poslednja ispravka: d1d (8.6.2011. u 9:27) Razlog: obrisan citat
Sat je polovan ali u porilicno dobrom stanju, po narukvici se vidi, koja je orginal aligatorka, da je na ruku stavljan par puta.
Ipak je polovan, bez papira i kutije, garancije mislim da ne vredi toliko. Mozes ga naci na prestige time pa uporedi, svakako ga odnesi kod Jokica ili u Identico da ga pogledaju, pozdrav
Poslednja ispravka: sima hrabri (6.6.2011. u 19:25) Razlog: uklonjen citat prethodne poruke
u bre zare gde 3000 nemoj da si naivan.
Imam Zentrin sat,pozlacen je i on je privezak za lancic,star je 20tak godina, radi samo kad se nosi na lancicu, zanima me koja je njegova realna cena, ako se neko razume da mi kaze. Hvala
Bookmarks sajtovi