Daj nam vise informacija o satu,da li ima papire,koliko je star i pre svega slikaj svoj sat dobro iz vise uglova pa cemo ti reci pribliznu vrednost.
Pozdrav
Printable View
Zdravo, Valentina, tvoja poruka je preseljena u odgovarajucu temu. Nadam se da ce ti neko uskoro pomoci i dati okvirnu procenu sata!
Ok. Hvala...
Prilog 8856Prilog 8857Prilog 8858Prilog 8859Prilog 8860
hvala na interesovanju...sat sam dobio na ime duga u inostranstvu,gde sam radio..dakle papire nema..koliko je star-mislim da to nije bas toliko vazno.inace,koliko vidim,odlicno je ocuvan...ja nosim sector sge 700,kupio ga 1997 godine..i zadovoljan sam sa njim.pozdrav,hvala unapred,i komplimenti za ovaj sajt..
Valentina01
Dok se ne javi neko stručniji pogledaj ,informativno,ove sajtove
Buy a ZentRa watch | Compare ZentRa watches online - luxury watches at Chrono24
zentra | eBay
Mene mrzi :D ali bi ti mogla da pregledaš ove slike.Možda ima neki kao tvoj ili sličan
zentra watches - Google Search
hvala. kao moj nema ni jedan :) slicnih ima samo sto su to dzepni a moj je privezak za lancic, cene su razlicite tako da i dalje nemam prestavu koliko moj satic vredi
evo slicno tvom satu i odbij sto nema papire u kakvom je stanju i padne cijena za tisucicu ako ne i vise a i kupca za tu lovu bez papira teskooooo puno srece u prodaji IWC Aquatimer Automatic 2000 IW356801 for $�4,838 for sale from a Trusted Seller on Chrono24
-ZA SECTOR 77-Hvala ti na lepim zeljama...pojavice se,valjda,neki ozbiljan ronilac:-)
nadam se pozdrav