Zdravo, Valentina, tvoja poruka je preseljena u odgovarajucu temu. Nadam se da ce ti neko uskoro pomoci i dati okvirnu procenu sata!
jole777 kaže:
Ok. Hvala...
hvala na interesovanju...sat sam dobio na ime duga u inostranstvu,gde sam radio..dakle papire nema..koliko je star-mislim da to nije bas toliko vazno.inace,koliko vidim,odlicno je ocuvan...ja nosim sector sge 700,kupio ga 1997 godine..i zadovoljan sam sa njim.pozdrav,hvala unapred,i komplimenti za ovaj sajt..
Poslednja ispravka: dragon (16.6.2011. u 22:09)
Valentina01
Dok se ne javi neko stručniji pogledaj ,informativno,ove sajtove
Buy a ZentRa watch | Compare ZentRa watches online - luxury watches at Chrono24
zentra | eBay
Mene mrzi ali bi ti mogla da pregledaš ove slike.Možda ima neki kao tvoj ili sličan
zentra watches - Google Search
ZAJEDNO SMO SKUPA!
hvala. kao moj nema ni jedan slicnih ima samo sto su to dzepni a moj je privezak za lancic, cene su razlicite tako da i dalje nemam prestavu koliko moj satic vredi
evo slicno tvom satu i odbij sto nema papire u kakvom je stanju i padne cijena za tisucicu ako ne i vise a i kupca za tu lovu bez papira teskooooo puno srece u prodaji IWC Aquatimer Automatic 2000 IW356801 for $�4,838 for sale from a Trusted Seller on Chrono24
-ZA SECTOR 77-Hvala ti na lepim zeljama...pojavice se,valjda,neki ozbiljan ronilac:-)
nadam se pozdrav
Bookmarks sajtovi