Ej ljudi juce svrnem slucajno u Hotel Vojvodina u kojoj je bio sajam antikviteta, i naravno trazim satove, bilo je tu svega i svacega ali bogme i lepih komada, a ja naravno trazim Omege. I neki cica se javi, ima jedno milion dvesta pedeset godina kaze imam ja dve. jel mogu ciko da vidim, kaze moze i izvadi on Omegu Constelation officially certified chronometer A ja ko malo dete. Onako nije u mint stanju naravno ali ocuvana recimo po meni 80 posto. Cica trazi onako lepu sumu, realnu ako cemo gledati cene takvog sata sada preko grane ali kod nas je to malo malo mnogo Pohvalim ja njemu sat kazem da je naj naj na izlozbi, vide on mog Speedy na ruci, trazio da pogleda dam mu ja, i odjednom cica pita a koliko bi ti platio za Constelation. A ja joj, ne znam sta da mu kazem, kazem mu ja ne mozemo tako pricati o ceni, ne ide. I na to me se zavrsi nas razgovor. Elem ja DEBIL ne uzmem broj telefona od cice, niti mu dam svoj nego odem kuci na net da na wusu potrazim njegov sat, i imam sta da vidim, cicin sat je ako ne onda jedan od najtrazenijih vintage Omega trenutno EEEEEEEEEEEEE NIKOLA KONJE A ovako otprilike izgleda cicin sat, mislim to je taj isti nego sto se tice ocuvanosti, mada mislim da je ipak maaaalcice ocuvaniji. I naravno pogledajte cenu sata, cicin je dosta jeftiniji, dooosta http://cgi.ebay.com/BEAUTIFUL-OMEGA-...item5adc95c626
Bookmarks sajtovi